Δευτέρα, 30 Μάιος 2022 16:55

Καλοκαιρινό καμπ διοργανώνει ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016

Γράφτηκε από τον
Καλοκαιρινό καμπ διοργανώνει ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016

Καλοκαιρινό καμπ θα διοργανώσει, για μία ακόμα φορά, ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016, από 16 Ιουνίου μέχρι 11 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Elite city resort στην Καλαμάτα.

Το “Αkritas Summer Camp 2022” , απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 14 ετών. Πρόκειται για πολύπλευρο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων (επιπλέον φέτος το πρόγραμμα άλματος επί κοντώ και της ενόργανης γυμναστικής), επιμόρφωσης, παιχνιδιών και ψυχαγωγίας που τόσο έχει αγαπηθεί από τα παιδιά της Καλαμάτας και Μεσσηνίας, εδώ και πολλά χρόνια. Τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε μία ή και περισσότερες από τις 12 εβδομάδες, όπου διαρκεί το καμπ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πέτρο Παπαδόπουλο (τηλέφωνο 6944 204 473,  petrosakritas@gmail.com).
Τα ημερήσια προγράμματα περιλαμβάνουν κολύμβηση στην πισίνα του ξενοδοχείου, αλλά και στη θάλασσα, βόλτα με το σκάφος Albatross στο μεσσηνιακό κόλπο, χορό, σεμινάρια, στίβο στο προπονητήριο ‘Νίκη Μπακογιάννη’, επίσκεψη στο εκθετήριο αναμνηστικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου. Το καμπ θα λειτουργεί πέντε φορές την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε κάθε περίοδο-εβδομάδα θα συμμετέχουν από 100-120 παιδιά τη φροντίδα των οποίων αναλαμβάνουν  6-8 εξειδικευμένοι γυμναστές-προπονητές, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του καλαματιανού συλλόγου και προσθέτει: “ Στη διάρκεια της ημέρας, όταν περάσει το πρώτο δίωρο που περιλαμβάνει αθλητικές δράσεις, μια πλειάδα συνεργατών αναλαμβάνει δράση έως αργά το μεσημέρι. Ψυχολόγος, διατροφολόγος, καθηγητής πληροφορικής και ρομποτικής, επαγγελματίας χορευτής, καθηγητής ξένων γλωσσών, θεατρολόγος, μουσικός και ειδικοί παιδαγωγοί σε εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του camp. Οι συμμετοχές δεν σχετίζονται με διαμονή ή άλλες υπηρεσίες στο ξενοδοχείο, οι εγγραφές είναι ανοιχτές σε όλα τα παιδιά, από τη Μεσσηνία, και την Ελλάδα, για επισκέπτες, τουρίστες ξένους και Έλληνες”.