Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2022 14:25

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στα προημιτελικά του Ε1 η Βάσια Μιχαλοπούλου

Γράφτηκε από τον

Με τις Βάσια Μιχαλοπούλου και Μαρία Καζολέα, εκπροσωπήθηκε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας στο Ε1 πανελλαδικό τουρνουά κορασίδων, που έγινε από 27 έως 31 Μαΐου σε Ομίλους της Θεσσαλονίκης.

Η Μιχαλοπούλου στην κατηγορία κάτω των 14, έφθασε στο μονό μέχρι τα προημιτελικά, κερδίζοντας στον πρώτο γύρο την Γκρέκου Ειρήνη (Ο.Α. Τατοϊου ) 6-0 ,6-2 και στον δεύτερο την Φασουλά Νεφέλη  (Ο.Α.Γλυφάδας) 6-6 ret.
Στα προημιτελικά ηττήθηκε από το Νο 1 του ταμπλό Κοσκινά Δέσποινα (Ο.Α.Γλυφάδας) 6-3, 7-5 . 
Στα διπλά μοιράστηκε το γήπεδο με την Κατερίνα Ουσταμπασίδου (Ο.Α. Λιτοχώρου) και αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο από τις Αμουργιανού (Ο.Α.Πετρούπολης ) - Μελαχροινούδη ( Ο.Α .Νίκαιας Λάρισας ) 7-5 , 6-3.
Η Μαρία Καζολέα στην κατηγορία κάτω των 12, έχασε στο μονό στον πρώτο γύρο από το Νο 4 της διοργάνωσης Ξυδά Ιωάννα (Ο.Α.Βούλας) 7-6 , 6-0 και στα διπλά με συμπαίκτρια την Βολονάκη (Ο.Α.Αττικός Ήλιος) από τις Παναγιωτίδου (Ο.Α.Θεσσαλονίκης) - Κουκούλη (Ο.Α.Βούλας) 6-1 , 6-2.
Τον Ιούνιο, η σκυτάλη περνά στο μεγάλο ερασιτεχνικό τουρνουά του Ο.Α .Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου.