Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2022 15:00

Μαυρωτάς: «Το Παναθηναϊκό στάδιο μπορεί να φιλοξενήσει πολλά αθλήματα»

Γράφτηκε από τον
Μαυρωτάς: «Το Παναθηναϊκό στάδιο μπορεί να φιλοξενήσει πολλά αθλήματα»

Ο ΓΓΑ βρέθηκε στην εγκατάσταση στη πλατεία Συντάγματος για να παρακολουθήσει τους αγώνες του κυρίως ταμπλό γυναικών του Athens Golden Cup.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς παρακολούθησε τους αγώνες του μπιτς βόλεϊ στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με την Ελένη Καζάκου, μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και αναπληρωτή πρόεδρο της επιτροπής μπιτς βόλεϊ.

Σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο Παναθηναϊκό στάδιο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους αθλήματα και αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε.

Αναλυτικά:

«Έχουμε σαν πόλη και σαν χώρα, το πλεονέκτημα να βάζουμε τον αθλητισμό μέσα στην ζωή της πόλης. Φέραμε στη πλατεία Συντάγματος ένα άθλημα κατεξοχήν καλοκαιρινό. Η Αθήνα έχει πολλά μέρη που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τέτοιου είδους διοργανώσεις και η πλατεία μπροστά στη Βουλή είναι το κεντρικότερο. Επιστρέφουμε σε κάποια μορφής κανονικότητας. Ο αθλητισμός υπέφερε τα δύο τελευταία χρόνια με την πανδημία και σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας. Η ομοσπονδία κάνει φέτος τέσσερα μεγάλα τουρνουά σε μεγάλες πόλεις που θα δώσουν ώθηση στο άθλημα. Αυτή είναι και η μεγάλη δύναμη του μπιτς βόλεϊ. Όλη η Ελλάδα μπορεί να έχει μπιτς βόλεϊ και πρέπει να αξιοποιηθεί για τον αθλητικό τουρισμό. Έχουμε έναν τρομερό αγωνιστικό χώρο που λέγεται Παναθηναϊκό στάδιο που μπορεί να φιλοξενήσει πολλά αθλήματα, γιατί να μην βάλουμε και άμμο για να δούμε και μπιτς βόλεϊ. Τέτοια πλάνα θα φαινόντουσαν σε όλο τον κόσμο».

Πηγή: www.ertsports.gr