Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2022 16:01

Νέα βραβεία για το Navarino Challenge

Γράφτηκε από τον
Νέα βραβεία για το Navarino Challenge

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθούν στην κορυφαία γιορτή του αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge, στις 21-23 Οκτωβρίου 2022, στην Costa Navarino και την Πύλο προκειμένου να γιορτάσουν τα 10 χρόνια της διοργάνωσης.

Με την πρόσφατη προσθήκη 3 ακόμα βραβείων, το Navarino Challenge έφτασε τα 45 συνολικά βραβεία στην ιστορία του. Σε συνεργασία με την Costa Navarino και τον Δήμο Πύλου-Νέστορος κατέκτησε 3 Gold Βραβεία στον κορυφαίο θεσμό στην Ελλάδα, που αναδεικνύει τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές στον τουρισμό, τα Tourism Awards 2022, ενώ αποτελεί και τη μόνη διοργάνωση που συνεχίζει να διακρίνεται στον εν λόγω θεσμό από την πρώτη κιόλας χρονιά του. Το Navarino Challenge κατέκτησε το Gold Βραβείο στις κατηγορίες “Τουρισμός Υγείας & Ευεξίας” για την υλοποίηση των κορυφαίων δράσεων ευεξίας στο πρόγραμμά του, “Pet-friendly Environment” για την pet-friendly στρατηγική που ακολούθησε και εφάρμοσε καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής διοργάνωσης, παρέχοντας τη δυνατότητα στους τετράποδους φίλους του να λάβουν μέρος σε όλες τις δράσεις και “Storytelling Excellence” για την επιτυχή διάδοση του μηνύματος “Sports Unites People” της διοργάνωσης και την προώθηση του αθλητικού τουρισμού της περιοχής σε όλο τον κόσμο.
Το Navarino Challenge θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, που έχει ως αποστολή τον προγραμματισμό και τη χάραξη της τουριστικής πολιτικής καθώς και τον σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας.
Η διοργάνωση έχει ενταχθεί στις ελληνικές δράσεις του προγράμματος #BeactiveHellas 2022 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Τη διοργάνωση και το sports production έχει αναλάβει η ActiveMedia Group.