Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 15:14

ΕΥΚΛΗΣ: Δεύτερος ο Λυριντζής στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον
ΕΥΚΛΗΣ: Δεύτερος ο Λυριντζής στην Τρίπολη

Με 10 ποδηλάτες συμμετείχε ο Ευκλής στον “6ο Γύρο Τρίπολης”, που έγινε την περασμένη Κυριακή. Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στην Πλατεία Άρεως στο κέντρο της Τρίπολης και οι αθλητές περνώντας από τα όμορφα μονοπάτια του Μαινάλου από Λεβίδι, Αλωνίσταινα, Δαδιά τερμάτισαν μετά από 71 χλμ. στη Σιλίμνα.

Ο Φίλιππος Λυριντζής ανέβηκε για μία ακόμα φορά στο βάθρο, αφού κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Μάστερ Α΄.
Στην ίδια κατηγορία, o Αριστόδημος Κεφάλας κατέλαβε την 8η θέση, ο Ιωάννης Πετρακόπουλος την 12η (αφού τον ταλαιπώρησαν κάποια μηχανικά προβλήματα στο ποδήλατό του και έχασε την επαφή με το πρώτο γκρουπ που ήταν πλασαρισμένος) και ο Κωνσταντίνος Λούζης την 25η θέση.
Στην κατηγορία Μάστερ Β΄1 ο Μπάμπης Γκουλούσης τερμάτισε στην 4η θέση και ο Φώτης Γκόνης στην 9η. Ο Γιώργος Πολυπαθέλλης, αναγκάστηκε δυστυχώς να εγκαταλείψει λόγο ελαστικού και ενώ βρισκόταν στο γκρουπ των πρωτοπόρων, όχι μακριά από τον τερματισμό. Τέλος στην κατηγορία Μάστερ Γ΄1 ο Ανδρέας Γκότσης τερμάτισε στην 10η θέση, ο Πάνος Βεργετόπουλος στην 11η και ο Νίκος Ρήγας στην 15η. Ο Δημήτρης Λαντζούνς δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στην Τρίπολη, με τον Ευκλή να εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή.