Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2022 14:10

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: “Χρυσή” η Αναστασία Ράντου του ΦΟΚ

Γράφτηκε από τον
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: “Χρυσή” η Αναστασία Ράντου του ΦΟΚ

Την 6η θέση κατέκτησαν οι κορασίδες του Φ.Ο.Κ. στο σύνθετο ομαδικό αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής που έγινε από 17 έως 19 Ιουνίου στο κλειστό της Αργυρούπολης.

Ετσι ο καλαματιανός σύλλογος κατάφερε να πάρει θέση στη προνομιούχο οκτάδα!
Στον ατομικό αγώνα έλαμψε η Αναστασία Ράντου κατακτώντας την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό αγώνα των κοριτσιών γεννημένα το 2011 στο level A
και προκρίθηκε με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Τριπλή πρόκριση στο πανελλήνιο 

Την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατάφεραν να πάρουν και οι αθλήτριες Βάλια Κοκκορόγιαννη (32η θέση σύνθετο ατομικό) και Αγγελίνα Μαρούδα (33η θέση σύνθετο ατομικό), κάνοντας έναν πολύ ωραίο αγώνα τη πρώτη ημέρα. Τα λάθη που υπέπεσαν τη δεύτερη ημέρα του αγώνα τις άφησαν πιο πίσω στον πίνακα του σύνθετου, στα κορίτσια γεννημένα το 2010 στο Α level.

Πολύ καλή εμφάνιση είχε και η Μαρκέλλα Παναγιωτοπούλου, η οποία αγωνίστηκε στο Β level γεννημένη το 2010 και κατάφερε να πλασαριστεί στη προνομιούχο οκτάδα της κατηγορίας της και να κατακτήσει την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό!
Το συμβούλιο του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας συγχαίρει τις αθλήτριες για τον αγώνα, τις διακρίσεις τους και την πρόκρισή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων που θα διεξαχθεί 1-3 Ιουλίου στην Αθήνα.
Η διοίκηση του ΦΟΚ συγχαίρει και τις προπονήτριες της αγωνιστικής ομάδας Χαρούλα Γιαννακοπούλου, Έλενα Σάββα, αλλά και τις δασκάλες μπαλέτου Πέννυ Αδαμοπούλου και Elizabeta Petrova “που είναι πάντα δίπλα στα κορίτσια να τις εμψυχώνουν και να τις στηρίζουν, ώστε να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα”.