Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2022 16:03

ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με επιτυχία το 2ο Ατομικό Πρωτάθλημα σκακιού

Γράφτηκε από τον
ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με επιτυχία το 2ο Ατομικό Πρωτάθλημα σκακιού

Με τη συμμετοχή 46 αθλητών και αθλητριών, ηλικίας από 5 έως 12 ετών έγινε προχθές το 2ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας,

Το τουρνουά διεξήχθη με ελβετικό σύστημα αγώνων 5 γύρων και χρόνο σκέψης 10 λεπτά για το παιδί. Την διοργάνωση των αγώνων είχε αναλάβει ο εκπαιδευτικός σκακιού των ΚΔΑΠ Παναγιώτης Μπούρας και την διαιτησία των αγώνων ο Ομοσπονδιακός Διαιτητής Αναστάσιος Κόκκιζας. Το τουρνουά έγινε στο ο 8ο ΚΔΑΠ και πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Γεωργιλέας (5/5), που πήρε το χρυσό κύπελλο. Το αργυρό κύπελλο πήρε ο Νίκος Κυριακόπουλος (5/5), ενώ την τρίτη θέση και το χάλκινο κύπελλο πήρε ο Βασίλης Μάλαμας (4/5).
Ο Χρήστος Τομαράς ήταν πρώτος στην κατηγορία των 12 ετών, ο Λευτέρης Τζακώστας πρώτος στην κατηγορία των 10 ετών. Ο Αγγελος Χατζής πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 8 ετών και ο Κωνσταντίνος Γιαννακούλιας την πρώτη θέση στην κατηγορία των 6 ετών. Τις απονομές για τις τρεις πρώτες θέσεις έκανε ο πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις, Παντελής Δρούγας, που ευχαρίστησε τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στους αγώνες , αλλά και τους γονείς για την συνεχή στήριξη που παρέχουν στα παιδιά τους, όπως και ο διευθυντής των αγώνων και εκπαιδευτικός για το σκάκι των ΚΔΑΠ, NationalInstructor (N.I.) Παναγιώτης Μπούρας.