Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2022 15:59

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Τρία μετάλλια ο ΦΟΚ στην Αθήνα - Πρόκριση 5 παγκορασίδων στο πανελλήνιο

Γράφτηκε από τον

Επιτυχημένη ήταν η αρχή των παγκορασίδων του ΦΟΚ στον προκριματικό αγώνα ανσάμπλ που έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” στην Αθήνα.

Τα κορίτσια του καλαματιανού συλλόγου κατέκτησαν ένα χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα και ένα αργυρό στο πρόγραμμα με 5 στεφάνια, ενώ σπουδαία επιτυχία ήταν η πρόκριση και των πέντε κοριτσιών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πιο αναλυτικά την 3η θέση στη κατηγορία 2012 Β level κατέκτησε η Κανέλλα Σταματοπούλου, ενώ την 4η θέση κατέκτησε η Γεωργία Γιαννακοπούλου, την 11η θέση Γλυκερία – Ιωάννα Βώβου και την 14η θέση η Αφροδίτη - Αντωνία Καλαρίτη.
Στη κατηγορία 2013 Α level η αθλήτρια του ΦΟΚ Ζωή Μιχάλακα κατέκτησετη 10η θέση! Στο σύνθετο ομαδικό ο καλαματιανός σύλλογος ήταν για άλλη μια φορά μέσα στη προνομιούχο οκτάδα, κατακτώντας την 7η θέση!
“Συγχαρητήρια στις μικρές μας αθλήτριες και στις προπονήτριες Χαρούλα Γιαννακοπούλου και Ελενα Σάββα για την εξαιρετική δουλειά τους και τη πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!
Καλή δύναμη στις προπονήσεις σας και καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο!”, αναφέρει η ανακοίνωση του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας.