Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 14:00

Οι νικητές στο τουρνουά τένις του Ο.Α. Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Οι νικητές στο τουρνουά τένις του Ο.Α. Καλαμάτας

Μετά από 267 αγώνες σε εννέα κατηγορίες, ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα το τρίτο τουρνουά αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας, στις εγκαταστάσεις του στα γήπεδα της Τέντας και της Δυτικής Παραλίας.

Στο ΄΄OAK tennis summer open 2022΄΄συμμετείχαν 202 άτομα, αριθμός που κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός. Η απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων στους νικητές έγινε σε εορταστικό κλίμα, με τη διοίκηση του Ο.Α. Καλαμάτας να συγχαίρει τους συμμετέχοντες.
"Ευχαριστούμε θερμά τις φίλες και τους φίλους μας που εργάστηκαν εθελοντικά και συνεισέφεραν για την επιτυχία της διοργάνωσης και ιδίως τις αθλήτριες και τους αθλητές που μετείχαν και φέτος στο 3ο ΄΄OAK tennis summer open 2022΄΄, αναδεικνύοντας το τουρνουά αυτό και φέτος για μια ακόμη φορά, σε ένα αθλητικό γεγονός που έχουν αγκαλιάσει οι φίλαθλοι του τένις και η πόλη μας", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
Στην κατηγορία Masters, νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Παπαβασιλείου, στους άνδρες (16-45) ο Ιόνουτ Τοντέρικα, (45-60) ο Φαμπρίσιο Αρλότα, και αρχάριων ο Βασίλης Κληρόπουλος.
Στην κατηγορία γυναικών 1, πρώτη ήταν η Ελπίδα Μπούρα και στην κατηγορία γυναικών 2, η Βασιλική Θάνου. Στα διπλά ανδρών οι Διονύσης Πανταζόπουλος, Βασίλης Σταυριανέας.
Στα διπλά μικτά οι Βάσια Μιχαλοπούλου και Ιόνουτ Τοντέρικα και στα διπλά γυναικών η Ελένη Ναθαναήλ και Γεωργία Χατζηγιάννη. Από εκεί και πέρα, στην κατηγορία Consolation οι νικητές ήταν: Αλέξανδρος Διονυσόπουλος (Masters), Πέτρος Πατσιλίβας (ανδρών 16-45), Βασίλης Τζαμουράνης (ανδρών 45-60), Γιάννης Χόχωλης (ανδρών αρχάριων), Μαρία Μπάμπη (γυναικών 1) και Χρύσα Κουκούτση (γυναικών 2).