Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 19:51

ΣΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τρεις αθλητές έτρεξαν σε αγώνα στα Καλυβάκια Ηλείας

Γράφτηκε από τον
ΣΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τρεις αθλητές έτρεξαν σε αγώνα στα Καλυβάκια Ηλείας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Αυγούστου με επιτυχία το 1st Alfeios Trail Run 2022 στα όμορφα Καλυβάκια, με δύο διαδρομές, στα 5χλμ και 12χλμ.

Το παρόν έδωσαν δρομείς από διάφορα μέρη της Ηλείας, από γύρω Νομούς της Πελοποννήσου και από την Αθήνα. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας συμμετείχε με τρεις δρομείς.
Τον Γιώργο Κουτσιούκο (1:01:52), τον Παναγιώτη Αλεξόπουλο (1:19:31) και τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο (1:19:31).
Συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης.
Ο ΣΔΥΜ αφού συγχαίρει τους διοργανωτές για την όμορφη αυτή εκδήλωση και τα μέλη του για τις επιτυχίες τους, συμπληρώνει για τον αγώνα:
“όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την διοργάνωση, όσο και για τις διαδρομές, τους ατελείωτους ελαιώνες και πορτοκαλαιώνες, το πέρασμα από τις ρεματιές και τον παραποτάμιο δρόμο, που ο Αλφειός τους χάρισε την αύρα του. Το πανέμορφο και μοναδικό χωριό και η φιλοξενία των ανθρώπων θα μείνουν χαραγμένα στην μνήμη τους.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Ιέραξ Καλυβακίων ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές και εύχεται του χρόνου να είναι όλοι καλά και να ξανάρθουν”.