Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 14:38

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPEN: Θεαματικό τετραήμερο γεμάτο τένις (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPEN: Θεαματικό τετραήμερο γεμάτο τένις (φωτό)

Με τη διεξαγωγή των τελικών ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ το πανελλήνιο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα αντισφαίρισης Open ανδρών, που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Η δράση στα γήπεδα της Τέντας ξεκίνησε την Πέμπτη με 17 συμμετοχές και προχθές έγιναν τα ματς που ανέδειξαν τους πρωταθλητές. Συγκεκριμένα στο μονό, ο Χ. Κεϊσίδης του Ορφέα Λάρισας, επικράτησε με 6-3, 6-1 του Γ. Καταπόδη από τον Α.Ο.Α. Πατρών, ενώ στα διπλά την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Μ. Ψαριάδης και Γ. Παπασπυρόπουλος. Οι δυο αθλητές του Α.Ο.Α. Πατρών νίκησαν με 6-4, 6-3 τους Χ. Κεϊσίδη και Α. Σιδεράκο από τον Ορφέας Λάρισας.

Ηταν ένα τετραήμερο γεμάτο θεαματικά ματς, ενώ στα αξιοσημείωτα και η παρουσία πλήθους κόσμου, ειδικά στους τελικούς.
Στους αγώνες έδωσε το “παρών” και ο Γιώργος Λαζαρίδης. Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο τένις με αμαξίδιο έδωσε έναν εξαιρετικό αγώνα επίδειξης με τον Πάνο Σταυριανέα και παράλληλα βραβεύτηκε για την πρόσφατη κατάκτηση του τίτλου, αλλά και την πολυετή πρόσφορα του στο άθλημα. Από μεσσηνιακής πλευράς, στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος οι Παναγιώτης Καλογερόπουλος και Νίκος Πουλακίδας του ΟΑΚ, ενώ επιδιαιτητής ήταν ο διεθνής Δημήτρης Χαντζής. Τις απονομές έκαναν ο βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Αννα Καλογερόπουλου και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Μενέλαος Κουτέλας. Ο Δήμος Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στήριξαν τη διοργάνωση.