Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 13:21

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ – ΕΥΚΛΗΣ: “Χρυσός” ο Λυριντζής στην Ανάβαση Πάρνηθας! (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση οι ποδηλάτες του Ευκλή, καθώς πλασαρίστηκαν στις πρώτες θέσεις στην Ανάβαση Πάρνηθας και στον αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης (ΤΤ), που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Ποδηλατικός Όμιλος Ζεύς.

Στον εν λόγω αγώνα, στην γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν 105 αθλητές, με τον καλαματιανό σύλλογο να εκπροσωπείται από τρεις ποδηλάτες, τον Φίλιππο Λυριντζή, τον Γιώργο Πολυπαθέλλη και τον Μπάμπη Γκουλούση. Ο Φίλιππος Λυριντζής, σε... δαιμονιώδη φόρμα ανέβηκε την διαδρομή των 14 χλμ. σε 33 λεπτά, κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία Μάστερ Α΄ και παράλληλα την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη.

Οι Γιώργος Πολυπαθέλλης και Μπάμπης Γκουλούσης αγωνίστηκαν στην κατηγορία Μάστερ Β΄. Αμφότεροι οι ποδηλάτες του Ευκλή, όντας σε πολύ καλή κατάσταση, τα έδωσαν όλα, παίρνοντας την 4η και 5η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους, με πολύ καλό πλασάρισμα στην γενική κατάταξη. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των αθλητών του ''Ευκλή'' είναι το “Grandfondo” στην Χαλκίδα, αυτή την Κυριακή.