Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 16:21

ΣΚΑΚΙ: Μεγάλες επιτυχίες του ΝΟΚ στο Αστρος

Γράφτηκε από τον
ΣΚΑΚΙ: Μεγάλες επιτυχίες του ΝΟΚ στο Αστρος

Οι επιτυχίες στο σκάκι συνεχίζονται για το Ναυτικό Ομιλο Καλαμάτας, που ξεχώρισε και στο 17ο ανοιχτό τουρνουά ράπιντ της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π., που έγινε το διήμερο 3- 4 Σεπτεμβρίου στο Παράλιο Αστρος.

Στους εν λόγω αγώνες συμμετείχαν 72 άτομα, με τον ΝΟΚ να εκπροσωπείται από τους Θοδωρή Αθανασόπουλο, Χρήστο Βέκκο, Μαρία Ρομπάκη, Ανδριάνα Αθανασοπούλου και Κωνσταντίνο Μακρή.

Η Μαρία Ρομπάκη πήρε την πρώτη θέση στην γενική κατηγορία γυναικών. Η Ανδριάνα Αθανασοπούλου, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία γυναικών της ΕΣΣΠΕΠ, ενώ ο Κωνσταντίνος Μακρής κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία γενική ΕΣΣΠΕΠ του Β’ ομίλου του τουρνουά.

Από εκεί και πέρα, ο Θοδωρής Αθανασόπουλος ισοβάθμησε με άλλους 7 σκακιστές στην 4η θέση της τελικής βαθμολογίας. Καλή παρουσία είχε και ο Χρήστος Βέκκος που τελείωσε το τουρνουά με 3 βαθμούς. Τους σκακιστές συνόδεψε ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Θοδωρής Τσεκούρας.

Η έφορος του τμήματος Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους αθλητές που τίμησαν με την εξαιρετική παρουσία τους τον όμιλο καθώς και την πόλη της Καλαμάτας.

“Οι αθλητές, ο συνοδός προπονητής, οι γονείς των αθλητών και η έφορος ευχαριστούν για άλλη μία φορά την Εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. και ιδιαίτερα τον κ. Στάθη Καρέλια για την πολύ μεγάλη προσφορά του στο Σκακιστικό Τμήμα”, σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΝΟΚ.