Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 15:44

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Δημιουργεί τμήμα στίβου

Γράφτηκε από τον
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Δημιουργεί τμήμα στίβου

Τη δημιουργία τμήματος στίβου ανακοίνωσε ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης, με έδρα τη Μεσσήνη και το Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο Σ.ΑΜ σημειώνει ότι αυτό γίνεται πραγματικότητα χάρη στη συνεργασία του συλλόγου, με τους γυμναστές Γιάννη Πατρινιό και Ελευθερία Πουλάκου. Το τμήμα θα φέρει και αυτό την ονομασία Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης και θα καλύπτει όλες τις ηλικίες από τεσσάρων ετών και άνω. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται ακόμα τα εξής: “Με την δημιουργία τμήματος Στίβου σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου του συλλόγου Πουλάκου Γιάννη, ο Σ.Α.Μ. εκπληρώνει ένα αίτημα δεκαετιών για την πόλη της Μεσσήνης και για την ευρύτερη περιοχή, που ήταν ή δημιουργία τμήματος Στίβου στην Μεσσήνη, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο τον εκσυγχρονισμό του Σταδίου της Μεσσήνης (τοποθέτηση ταρτάν και φωτισμού).

Οι εγγραφές του συλλόγου ξεκίνησαν την Δευτέρα 5/9 και θα γίνονται όλο το μήνα Σεπτέμβριο μεταξύ των ωρών 16-18 στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης. Περισσότερες πληροφορίες στους γυμναστές του συλλόγου Πατρινιό Ιωάννη (6973768322), Πουλάκου Ελευθερία (6977925517). Έφορος τμήματος ορίζεται από το σύλλογο, το μέλος του Αγγελική Δουρούμη, καθώς και ο Γιάννης Σταυρόπουλος ως συντονιστής τμήματος’.