Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2022 14:03

ΠΟΛΟ: Σε σταθερά ανοδική πορεία ο Αργης Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Την σταθερά ανοδική πορεία του Αργη Καλαμάτας στην υδατοσφαίριση, έκανε γνωστή η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ενα χρόνο πριν, στις 3 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Χαλκίδας, η ομάδα υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας γνώρισε την πιο σημαντική επιτυχία στην ιστορία της...
Πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.
Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021 που είχε αναβληθεί για πολύ καιρό λόγω καραντίνας, απέναντι σε αξιόμαχους αντιπάλους, σε πολύ δυνατές έδρες οι αθλητές του Αργη Καλαμάτας κατάφεραν να κατακτήσουν την 2η θέση στο πρωτάθλημα και να αγωνιστούν την επόμενη αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
Ένα σημαντικό επίτευγμα όχι μόνο για την ομάδα του Αργη, αλλά και ευρύτερα για το καλαματιανό πόλο.
Μετά από αυτή την επιτυχία και για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 η ανδρική ομάδα αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική Κατηγορία, όπου κατέκτησε εύκολα την παραμονή της.
Με τον τρόπο αυτό επιστεγάζεται με τον καλύτερο τρόπο η σταθερά ανοδική πορεία της ανδρικής ομάδας του Άργη Καλαμάτας στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.
Ταυτόχρονα, υπενθυμίζουμε και την εξαιρετική επιτυχία των ακαδημιών του Άργη Καλαμάτας, της συμμετοχής στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 στην κατηγορία μίνι παίδων (Κ13) - στις καλύτερες 25 ομάδες - επισφραγίζοντας τη σταθερά ανοδική πορεία και των ακαδημιών του Άργη Καλαμάτας, που χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με σταθερά βήματα οικοδομεί τις επόμενες γενιές Καλαματιανών υδατοσφαιριστών που θα πρωταγωνιστήσουν στο άθλημα.
Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Αργης Καλαμάτας συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις και τη συμμετοχή σε αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ευ αγωνίζεσθαι» και την "ευγενή άμιλλα", αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός.
Οι εγγραφές για την τρέχουσα αθλητική χρονιά συνεχίζονται με τη συγκρότηση των ηλικιακών γκρουπ για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από 6 ετών.
«Μάθε να κολυμπάς παίζοντας με την μπάλα»
Πληροφορίες – εγγραφές, Κώστας Πετρόπουλος (προπονητής υδατοσφαίρισης)”.