Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2022 16:26

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΣΤΙΒΟΣ: Με διακρίσεις ο Νοέμβριος για τον δρομέα Γιάννη Καλογερόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΣΤΙΒΟΣ: Με διακρίσεις ο Νοέμβριος για τον δρομέα Γιάννη Καλογερόπουλο

 

Πετυχημένος χαρακτηρίζεται ο μήνας που έφυγε για το δρομέα του Μεσσηνιακού Γιάννη Καλογερόπουλο, καθώς διακρίθηκε στις διοργανώσεις που έγιναν το Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα συμμετείχε και ξεχώρισε στη διοργάνωση του Κλασσικού Μαραθωνίου, αλλά και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου. Στον Κλασσικό Μαραθώνιο, ο αθλητής του Αρη Τριανταφυλλόπουλου έτρεξε την πρώτη ημέρα στον αγώνα των 10χλμ και κατέλαβε την 10η θέση με επίδοση 33:30, ενώ την δεύτερη ημέρα έτρεξε στον αγώνα των 5χλμ καταλαμβάνοντας την 5η θέση με επίδοση 16:10.Τις εκπληκτικές αυτές του εμφανίσεις, ήρθε να επιβεβαιώσει και η παρουσία του στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου, που διεξήχθη στα Τρίκαλα. Ο Γιάννης Καλογερόπουλος αγωνίστηκε στα 6χλμ, όπου με χρόνο 18:48 τερμάτισε στην 6η θέση.
Ο προπονητής του, Αρης Τριανταφυλλόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, καθώς ο αθλητής του δείχνει σταθερή βελτίωση και εξέλιξη.
Το μέλλον είναι δικό του και έρχεται να δώσει συνέχεια στη μεγάλη σχολή αθλητών αντοχής που έχει δημιουργήσει ο Μεσσηνιακός.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ