Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2023 15:14

ΣΔΥΜ: 8ος ο Λαμπίρης σε αγώνα υπεραποστάσεων στη Σπάρτη

Γράφτηκε από τον

 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη στη Σπάρτη για 2η χρονιά η διεθνής συνάντηση υπεραποστάσεων “Spatta City Ultra 2023”.

Πρόκειται για δράση που έχει να κάνει με αγώνες 6, 12 και 24 ωρών, χωρίς στάσεις. Οι αγώνες διεξάγονται εντός του αστικού ιστού της πόλης και διοργανωτές είναι οι «Σπαρτιάτες Δρομείς», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Σπάρτης, αλλά και του δήμου Σπάρτης.
Τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας εκπροσώπησε ο Αλέξης Λαμπίρης που ολοκλήρωσε την απόσταση των 56 χλμ, σε 6 ώρες και βγήκε 8ος
στην γενική κατηγορία.
Με ανάρτηση του στο προφίλ του ο Αλέξης Λαμπίρης δήλωσε "2ο Sparta City Ultra ένας αγώνας υπεραπόστασης 6 ωρών, μαζί με φίλους αξιόλογους αθλητές ολοκληρώθηκε με 56 χλμ 160μ και 8ος γενικής. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.
Ευχαριστώ την Σταυρούλα Μπάκα για την συμπαράσταση και υποστήριξη και όλη την ομάδα της. Συγχαρητήρια στην διοργάνωση και τους αθλητές των 24ωρών και 12ωρών."
“Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει την διοργάνωση και στο μέλος του συλλόγου για τη συμμετοχή του και την διάκριση του”, καταλήγει η ανακοίνωση του μεσσηνιακού συλλόγου.