Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2023 15:22

ΜΠΡΙΤΖ: Με πάνω από 150 συμμετοχές το Φεστιβάλ Καλαμάτας 2023

Γράφτηκε από τον
ΜΠΡΙΤΖ: Με πάνω από 150 συμμετοχές το Φεστιβάλ Καλαμάτας 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 23 έως 26 Μαρτίου το Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας 2023, με αγώνες ζευγών και ομάδων από όλη την Ελλάδα, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 150.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος και αρκετοί αθλητές εθνικών ομάδων από την Αθήνα, που κατέκτησαν και τις πρώτες θέσεις της ΟΠΕΝ κατηγορίας.
Από τους καλαματιανούς αθλητές διακρίθηκαν στην κατηγορία ΟΠΕΝ ζευγών οι Ηλίας Σπαρτιάνος - Αθανάσιος Παπανικολάου (8η θέση) και οι Σταυρούλα Φιλοπούλου - Δημήτρης Θωμόπουλος (12η θέση). Στην κατηγορία 1-6 ζευγών οι Σταυρούλα Κουτσουμπού - Παναγιώτης Μαργιάννης κατέκτησαν τη 2η θέση.

Στην κατηγορία ομάδων ΟΠΕΝ η ομάδα ΣΕΡΜΠΕΤΣΟΓΛΟΥ αποτελούμενη από τους Παπανικολάου Α. - Σπαρτιάνο Η. - Σερμπετσόγλου Α. και VANEWIJK G
κατέκτησε την 5η θέση και η ομάδα ΤΣΙΛΙΚΟΣ αποτελούμενη από τους Α. Τσιλίκο – Β. Φιλοπούλου – Δ. Θωμόπουλο και Μ. Αδαμόπουλο κατέκτησε την 6η θέση.
Ο Ομιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας στην ανακοίνωση του ευχαρίστησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Ελληνική Ομοσπονδία Μπρίτζ και τον Δήμο Καλαμάτας για την στήριξη τους.