Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 15:27

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πέμπτη θέση για Σπηλιώτη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πέμπτη θέση για Σπηλιώτη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα


Την 5η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα τζούντο, που έγινε στις 27 και 28 Μαΐου στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, κατέκτησε ο Παναγιώτης Σπηλιώτης.

Ο αθλητής του Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας συμμετείχε στους αγώνες με την εθνική ομάδα, όπως επίσης και ο Σέργιος Θεοδωρακόπουλος, που πήρε την 9η θέση. Ο Σπηλιώτης με τρεις νίκες και δύο ήττες, έπαιξε στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Θεοδωρακόπουλος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και κράτησε και τα δυο παιχνίδια έως το τέλος των αγώνων, οι οποίοι κρίθηκαν στα σημεία.
“Μια μεγάλη εμπειρία και για τα δυο παιδιά (μέλη της Εθνικής) που από αυτούς και από κάθε συμμετοχή, με τα χρώματα της Ελλάδος αποκομίζουν γνώσεις και τακτικές για τους επόμενους αγώνες “, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας.
Επόμενη διεθνή διοργάνωση είναι το Βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων Β’. που θα γίνει στις 17 και 18 Ιουνίου, στην πόλη Σίμπιου της Ρουμανίας. Ο καλαματιανός σύλλογος θα εκπροσωπηθεί και σε αυτό το πρωτάθλημα με δύο αθλητές, τους Χαράλαμπο Σαχλά και Θανάση Κοντούλη.