Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 15:54

ΝΑΣΚ ΑΙΟΛΟΣ: Ξεκινά νέο τμήμα ιστιοπλοΐας ενηλίκων “Happy sailing”

Γράφτηκε από τον
ΝΑΣΚ ΑΙΟΛΟΣ: Ξεκινά νέο τμήμα ιστιοπλοΐας ενηλίκων “Happy sailing”

Το νέο τμήμα ιστιοπλοΐας για ενήλικες με μικρά σκάφη, όπως και την έναρξη των θερινών τμημάτων της ακαδημίας για μικρά παιδιά παρουσίασε χθες ο Αίολος.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις του καλαματιανού συλλόγου, μίλησαν ο πρόεδρος Χάρης Βγενής, ο προπονητής Γιώργος Δρακόπουλος και ο εκπαιδευτής Ηλίας Τάπαρης.

Εναρξη της ακαδημίας στις 26 Ιουνίου

Ο κ. Βγενής έκανε γνωστό πως την Δευτέρα 26 Ιουνίου ξεκινά η ακαδημία του συλλόγου, όπου ήδη αθλούνται 60 παιδιά και στόχος είναι να τριπλασιαστούν.
“Τα μικρά παιδιά ερχόμενα στον κόσμο της ιστιοπλοΐας θα γνωρίσουν τη θάλασσα, θα αθληθούν, θα μάθουν βασικές γνώσεις ναυτοσύνης.
Καλούμε γονείς και παιδιά να πάνε μια βόλτα με τον προπονητή και όσα επιθυμούν να συνεχίσουν. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Neilson Hellas που συνεργαζόμαστε στο πρόγραμμα ανακύκλωσης με υλικά που δεν χρησιμοποιεί”, επισήμανε ο πρόεδρος του Αιόλου που έκανε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει κοντά στη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα “για να αρμενίσουμε όλοι παρέα”.

Ο εκπαιδευτής ιστιοπλοΐας Ηλίας Τάπαρης που είναι στο τμήμα των αρχαρίων έκανε γνωστό πως θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη, από τις 5 έως τις 7 μ.μ.
Για το νέο τμήμα με την επωνυμία “Happy sailing” μίλησε ο προπονητής ιστιοπλοΐας ενηλίκων Γιώργος Δρακόπουλος τονίζοντας: “Απευθυνόμαστε σε ενήλικες που αναζητούν μέσω της ιστιοπλοΐας κάτι πιο αθλητικό, πιο δραστήριο και πιο παιχνιδιάρικο. Υπάρχουν τέσσερα σκάφη τουριστικά πολυθέσια για ενήλικες, τύπου Omega και κάποια μικρά μονοθέσια.
Οι προπονήσεις θα γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 μ.μ. αρχικά για τον Ιούλιο και το τμήμα αυτό θα λειτουργεί όλο το χρόνο”.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του συλλόγου 2721085382, να στέλνουν μέιλ στο naskeolos@yahoo.gr και να ενημερώνονται από το social Media του συλλόγου.