Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 16:23

ΠΟΛΟ: Στο 1ο Ποσειδώνιο τουρνουά συμμετείχε η ακαδημία του Αργη

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ: Στο 1ο Ποσειδώνιο τουρνουά συμμετείχε η ακαδημία του Αργη

Νέους φιλικούς αγώνες έδωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Αργη Καλαμάτας.

Ο καλαματιανός σύλλογος συμμετείχε στο 1ο Ποσειδώνιο τουρνουά υδατοσφαίρισης στην ηλικιακή κατηγορία Παίδων (Κ15) που διοργάνωσε η ομάδα του Α.Ο. Ποσειδώνα Ληξουρίου στο Αργοστόλι, το 2ήμερο 17-18 Ιουνίου.
Ο Αργης έδωσε τέσσερις αγώνες πραγματοποιώντας ισάριθμες νίκες!
Αναλυτικά οι αγώνες:
Αργης Καλαμάτας - ΑΟ Ποσειδώνας Ληξουρίου 8-3
Αργης Καλαμάτας - ΚΕ Κοζάνης 9-5
Αργης Καλαμάτας - ΑΟ Ποσειδώνας Ληξουρίου 7-6
Αργης Καλαμάτας - ΚΕ Κοζάνης 6-4

Παράλληλα διοργανώθηκε και αγώνας με τα μικρότερα παιδιά και των τριών ομάδων να μοιράζονται στους άσπρους και μπλε, δίνοντας ιδιαίτερο μήνυμα για το "ευ αγωνίζεσθαι" και της "ευγενούς άμιλλας" που καλλιεργεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.
Η αποστολή του Αργη Καλαμάτας ήταν η εξής:
Γιάννης Αλμπάνης, Γιάννης Αντωνάκος, Νίκος Αντωνόπουλος, Βασίλης Κοσικιδης, Νίκος Νικόπουλος, Αντώνης Πετρόπουλος, Λούης Πετρόπουλος,
Πάνος Πετρόπουλος, Νίκος Τζιαβας, Ανδρέας Χειλάς, Δημήτρης Χιώτης.
Προπονητής ο Κώστας Πετρόπουλος και βοηθοί προπονητές οι Γιώργος Δουρδουνας και Κώστας Τσιοτσιος.
“Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του τμήματος υδατοσφαίρισης της ομάδας του Α.Ο. Ποσειδώνα Ληξουρίου για την πρόσκληση που μας έκαναν να συμμετάσχουμε στο 1ο Ποσειδώνιο τουρνουά υδατοσφαίρισης και για την θερμή φιλοξενία. Συγχαρητήρια από την πλευρά μας για την άρτια σε εκτέλεση διοργάνωση που πραγματοποίησαν. Οι ομάδες του Αργη Καλαμάτας και του Α.Ο. Ποσειδώνα Ληξουρίου ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προσεχή Οκτώβριο όπου θα πραγματοποιήσουν κοινή προετοιμασία εν όψει των αγωνιστών υποχρεώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου”, καταλήγει η ανακοίνωση του καλαματιανού συλλόγου.