Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 17:00

Σκακιστικά σεμινάρια τον Ιούλιο από τον ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
Σκακιστικά σεμινάρια τον Ιούλιο από τον ΝΟΚ

Ολοκληρώνονται με επιτυχία και πολλά τουρνουά τα μαθήματα – προπονήσεις της ακαδημίας του σκακιστικού τμήματα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος έχουν μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών στα μαθήματα αλλά και στα πρωταθλήματα που έλαβαν μέρος.
Σκακιστικά σεμινάρια για αρχάριους – μέσους και προχωρημένους θα πραγματοποιήσει το τμήμα, που θα διδάξει ο Fide instractor και ομοσπονδιακός μαιτρ κος. Θοδωρής Τσεκούρας από την Τρίτη 18 Ιουλίου έως την Παρασκευή 28 Ιουλίου
Η εγγραφή μπορεί να γίνει στο e-mail nokchess@gmail.com ή στα τηλέφωνα 6972-701590 Θοδωρής Τσεκούρας και 6945-499716 Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα.
Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι το εξής:
Τμήμα αρχαρίων: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή (3-5 μ.μ.)
Τμήμα μέσων – προχωρημένων: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή (5-7 μ.μ.).
“Τα ταχύρρυθμα μαθήματα του σεμιναρίου αποσκοπούν στη βελτίωση των αθλητών και την ένταξή του στο αγωνιστικό σκάκι. Η ύλη του σεμιναρίου θα παραδοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.
Η έφορος κα. Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα καθώς και οι συνεργάτες του τμήματος εύχονται καλό καλοκαίρι στους αθλητές, στις οικογένειές τους, στους υποστηρικτές του τμήματος και στα Μ.Μ.Ε. του τόπου μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. και ιδιαίτερα στον κ. Στάθη Καρέλια.
Καλούς αγώνες με πολλές επιτυχίες, στους σκακιστές που θα λάβουν μέρος στα καλοκαιρινά Διεθνή Τουρνουά”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΝΟΚ.