Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 12:02

Σήμερα ο 3ος Γύρος Σιδηροκάστρου

Γράφτηκε από τον
Σήμερα ο 3ος Γύρος Σιδηροκάστρου

Η ώρα για τον 3ο Γύρο Σιδηροκάστρου έφθασε...

Η εκκίνηση θα δοθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα από την κεντρική αγορά Σιδηροκάστρου, που αποτελεί και το σημείο τερματισμού. Πρόκειται για αγώνα ανωμάλου δρόμου και περιλαμβάνει 50 μέτρα για παιδιά προσχολικής ηλικίας (ώρα εκκίνησης 7 μ.μ.), 1.500 μέτρα (μία στροφή) για παιδιά δημοτικού (ώρα εκκίνησης 7.30 μ.μ.), 10.000 μέτρα (5 στροφές) για όλους τους άνδρες και γυναίκες, που θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ, όπως και ο αγώνας των 4.000 μέτρων (2 στροφές) για αρχάριους, πρωτοεμφανιζόμενους δρομείς και

όσοι επιθυμούν από 13 ετών και άνω, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε
αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να χαρούν βαδίζοντας και τρέχοντας στους γραφικούς
δρόμους του ιστορικού Σιδηροκάστρου.
Την εκκίνηση θα δώσει ο Σιδηροκαστρίτης, παλιός πρωταθλητής Ευρώπης στο στίβο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος. Να σημειωθεί ακόμα ότι θα τιμηθεί ο 90χρονος Βετεράνος Δρομέας Παναγιώτης Δούτσης, ο οποίος θα συμμετάσχει στον αγώνα των 10.000 μέτρων, όπου οι ηλεκτρονικές συμμετοχές ξεπερνούν τις 160.
Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.
Τον αγώνα διοργανώνει ο Εξωραϊστικός Λαογραφικός Σύλλογος Σιδηροκάστρου (Δημοσθένης Κάκκαβας) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Σιδηροκαστριτών Αθήνας και η κοινότητα Σιδηροκάστρου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας.