Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 11:48

ΣΚΑΚΙ: Οι νικητές στο τελευταίο τουρνουά του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
ΣΚΑΚΙ: Οι νικητές στο τελευταίο τουρνουά του ΝΟΚ

Με τη διεξαγωγή του 22ου open blitz ολοκληρώθηκαν στις 30 Ιουλίου, οι καλοκαιρινές δραστηριότητες για το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Το εν λόγω τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Σκακιστικής Ακαδημίας του ΝΟΚ και πλην των Μεσσήνιων αθλητών, συμμετείχαν και σκακιστές από την Πάτρα.

Μετά το πέρας των 7 γύρων του τουρνουά έγιναν οι απονομές των επάθλων από τον δάσκαλο – προπονητή του Σκακιστικού Τμήματος Θοδωρή Τσεκούρα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
1η θέση – χρυσό μετάλλιο ο Νίκος Γεωργακόπουλος με 7 βαθμούς
2η θέση – αργυρό μετάλλιο ο Πέτρος Διαμαντέας με 5,5 βαθμούς
3η θέση – χάλκινο μετάλλιο ο Μανώλης Μουτζούρης με 5 βαθμούς
1η γυναίκα – χρυσό μετάλλιο η Φωτεινή Βορριά και 1ος στην κατηγορία έως 12 ετών – χρυσό μετάλλιο, ο Δημήτρης Παπανικολόπουλος. Η έφορος στο σκακιστικό τμήμα του ΝΟΚ Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα, συνεχάρη όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους καθώς και την υπεύθυνη διαιτησίας Μαρία Ρομπάκη.
Στο μεταξύ, πολύ καλή ήταν η παρουσία των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Θωμαΐδη Παναγιώτη (στο 15ο διεθνές τουρνουά της Παλαιόχωρας) και του Μάτιτσκα Χάϊνς (στο 27ο διεθνές τουρνουά της Καβάλας). Ο Σεπτέμβρης θα βρει πολλούς νεαρούς αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας να συμμετάσχουν στο 30ο διεθνές τουρνουά της Νίκαιας (1-9/9) που θα διεξαχθεί στον πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» στη Νίκαια.