Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2023 13:19

Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Αργυρό μετάλλιο ο Μπουλάρι στα 5.000 μέτρα!

Γράφτηκε από τον

Με το αργυρό μετάλλιο επέστρεψε από την Πάτρα ο Αντριάν Μπουλάρι.

Ο αθλητής του Γ.Σ. Ακρίτα 2016 πήρε τη δεύτερη θέση στα 5.000 μέτρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ20, που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα. Μια μεγάλη επιτυχία για τον Μπουλάρι και τον καλαματιανό σύλλογο, που αναφέρει τα εξής:

“Το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου 2023, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου του ΣΕΓΑΣ στο Παμπελοπονησιακό στάδιο στην Πάτρα, για τις ηλικίες κάτω των 20 ετών, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από όλα τα σωματεία στίβου της χώρας. Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στην πρώτη μέρα των αγώνων, ο Αντριάν Μπουλάρι έτρεξε στην απόσταση των 5.000μ. και κατέκτησε τη 2η θέση που αποτελεί τεράστια επιτυχία. Ενώ την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, έτρεξε στην απόσταση των 3.000μ. και κατέκτησε την 6η τιμητική θέση.
Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας και στον προπονητή κ. Κώστα Κουβαρά, που συνεχίζουν να κατακτούν μετάλλια σε κάθε αγώνα που συμμετέχουν.
Η σκληρή δουλειά και το οργανωμένο προπονητικό πλάνο αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας. Ο ΓΣ Ακρίτας υποστηρίζει τα όνειρα και τις προσπάθειες των αθλητών του με κάθε τρόπο, φροντίζοντας να παίρνουν μέρος σε όλες τους σημαντικούς αγώνες και να έχουν την καλύτερη δυνατή στήριξη σε κάθε τους ανάγκη”.