Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 14:01

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Χάλκινο μετάλλιο η Ράντου στο βαλκανικό πρωτάθλημα!

Γράφτηκε από τον
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Χάλκινο μετάλλιο η Ράντου στο βαλκανικό πρωτάθλημα!

Το χάλκινο μετάλλιο στο 1ο Βαλκανικό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, που έγινε στο Μαυροβούνιο, κατέκτησε η Αναστασία Ράντου.

Η αθλήτρια του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας, αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής ομάδας και μαζί με την Κατερίνα Παύλου από τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ , συμμετείχαν στο σύνθετο ομαδικό χωρών της κατηγορίας κορασίδων, κατακτώντας την 3η θέση. Σε ατομικό επίπεδο πήρε την 12η θέση στο σύνθετο ατομικό ανάμεσα σε 31 αθλήτριες της κατηγορίας της! ! Μια πτώση οργάνου και στα δυο προγράμματα, της στέρησε την είσοδό της στα τελικά οργάνων, παρόλο αυτά στο στεφάνι είχε τη πέμπτη καλύτερη βαθμολογία του προκριματικού  αγώνα, αλλά δικαίωμα στο τελικό είχε μόνο μια αθλήτρια από κάθε χώρα κι έτσι η Αναστασία Ράντου έμεινε εκτός τελικού μιας και η συναθλήτριά της Κατερίνα Παύλου ήταν πιο ψηλά στη κατάταξη.

Ο ΦΟΚ με ανακοίνωση συνεχάρη την Ράντου για αυτή την επιτυχία: “Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου μας είναι πολύ χαρούμενο με την εμφάνιση της Αναστασίας, που με 3 εβδομάδες προπόνησης στάθηκε άξια στο ταπί να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Συγχαρητήρια Αναστασία μας. Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα και τη προσπάθειά σου στη παρθενική σου εμφάνιση με την εθνική ομάδα! Πολλά μπράβο σε όλες τις αθλήτριες που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στους βαλκανικούς αγώνες. Ήσασταν όλες υπέροχες”.