Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 13:16

ΕΥΚΛΗΣ: Λυριντζής, Μυστριώτης και Γκότσης συμμετείχαν στον ''Gran- fondo Θησέας''

Γράφτηκε από τον

Με τρεις αθλητές συμμετείχε ο Ευκλής στον ποδηλατικό αγώνα δρόμου ''Gran-fondo Θησέας 2023'' των 89,6 χλμ, που διεξήχθη την 1η Οκτωβρίου στις Ερυθρές Αττικής.

Ο λόγος για τους Φίλιππο Λυριντζή, Βασίλη Μυστριώτη και Ανδρέα Γκότση, οι οποίοι έκαναν καλές εμφανίσεις, με τους δύο πρώτους να ανεβαίνουν και στο βάθρο.

Συγκεκριμένα, ο Λυριντζής ήταν 2ος στην κατηγορία 35 - 39 ετών και ο Μυστριώτης 3ος στην κατηγορία 65 + ετών. Ο Ανδρέας Γκότσης πήρε την 9η θέση στην κατηγορία 50 - 54 ετών.
Τον αγώνα διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος «Θησέας» με την τεχνική υποστήριξη της WORLDOFBIKE Total Cycling Solutions στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, και σε τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, έχοντας την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. και της UCI.
Ο αγώνας δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη και προσμετράει στο Κύπελλο της Π.Ε.Π.Α. για το 2023. Να σημειωθεί ότι το Gran-fondo Θησέας με τα τοπία (βουνό, θάλασσα, κάμπος) και τα ιστορικά μνημεία να εναλλάσσονται διαρκώς και καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής, είναι από τους πιο όμορφους αγώνες.