Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 12:31

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με 4 αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε στη Βέροια

Γράφτηκε από τον

Με τέσσερις αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ Καράτε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, νεανίδων, νέων ανδρών γυναικών και κύπελλο U21, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο Μακροχωρίου, στη Βέροια.

Ο λόγος για τη Μάρα Μιχοπούλου στα -54 κιλά στις νεάνιδες, τον Αγγελο Μπάλλα στα -70 κιλά και τον Δημήτρη Σμυρνιό στα -52 κιλά στους έφηβους και τον Αναστάσιο Χασανάκο στα -67 κιλά στην κατηγορία ανδρών U21, που θα πάρουν μέρος στο κούμιτε (αγωνιστικό μέρος). Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, ενώ την καλαματιανή αποστολή θα συνοδεύσει ο εκπαιδευτής του συλλόγου Ιωάννης Μπούρας, καθώς και οι γονείς των αθλητών.

Ο προπονητής του συλλόγου Ιωάννης Μπούρας με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στην παραπάνω διοργάνωση, δήλωσε: «Οι αθλητές/τριες του συλλόγου μας, έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο και τη δέουσα προσήλωση στο κίνητρο της συνεχούς βελτίωσης. Κυρίαρχος στόχος μας είναι να απολαύσουμε την όλη διαδικασία, δίνοντας παράλληλα τον καλύτερο μας εαυτό. Να γυρίσουμε πάλι πίσω γεμάτοι εμπειρίες και συναισθήματα. Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι όποιες επιτυχίες των αθλητών μας επιβραβεύονται με μόρια για την είσοδο τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και βέβαια αποτελούν πρόκριση για το προσεχές Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας». Στην ανακοίνωση του Παμμεσηνιακού γίνεται ακόμα αναφορά στο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο Στέφανος Ξένος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στη Βουδαπέστη και “Εδειξε περίτρανα πως το ελληνικό καράτε βρίσκεται διαρκώς σε ανοδική τροχιά και εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί, παρά την κατακόρυφη αύξηση του ανταγωνισμού και δυσκολίας μετά την είσοδο του στους Ολυμπιακούς αγώνες”.