Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 15:33

Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Εξαιρετικές εμφανίσεις για Μπουλλάρι και Μπουρίκα

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Εξαιρετικές εμφανίσεις για Μπουλλάρι και Μπουρίκα

Την 39η θέση στο Μαραθώνιο Αθηνών, όπου συμμετείχαν 17.000 δρομείς, κατέκτησε ο Πέτρος Μπουρίκας, ενώ ο Αντριάν Μπουλλάρι, (φωτό) ήταν 18ος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, που έγινε στη Βουλγαρία.

Ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016 με ανακοίνωση αναφέρεται στις εξαιρετικές εμφανίσεις των δύο αθλητών του, στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου.
Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή έγινε με μεγάλη επιτυχία ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών, με τον Πέτρο Μπουρίκα έπειτα από έναν υπέροχο αγώνα να παίρνει την 24η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την 39η θέση συνολικά ανάμεσα σε 17.000 μαραθωνοδρόμους, με χρόνο 2 ώρες 42 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα!
Το Βαλκανικό πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Βουλγαρία στην πόλη Πίρντοπ και η Ελληνική αποστολή του ΣΕΓΑΣ αποτελείτο από 9 αθλητές και αθλήτριες. Ανάμεσά τους ο αθλητής του ΓΣ Ακρίτα 2016, Αντριάν Μπουλλάρι, που είχε εξαιρετική παρουσία μιας και κατέλαβε την 18η θέση στον αγώνα των 6χλμ. (ηλικιακής κατηγορίας Κ20) με χρόνο 19 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα.
Ήταν η πρώτη του εμφάνιση με τα εθνικά χρώματα και ο αγώνας του, δίνει υποσχέσεις για το μέλλον.
“Ο σύλλογός μας έχει αποφασίσει να επενδύσει στα αγωνίσματα των αποστάσεων και όπως φαίνεται η συστηματική δουλειά που γίνεται - με την καθοδήγηση της προπονητικής ομάδα του ΓΣ Ακρίτα - φέρνει αποτελέσματα ολοένα και καλύτερα. Ο στίβος της Καλαμάτας έχει ανέβει επίπεδο και πλέον στοχεύει να αναδείξει αθλητές και αθλήτριες που θα πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συγχαρητήρια στους 2 αθλητές μας, τους ευχόμαστε με υγεία να πετύχουν ακόμη καλύτερα ρεκόρ”, καταλήγει η ανακοίνωση του καλαματιανού συλλόγου.