Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 15:57

ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Τρίτη θέση για τον Αργη σε τουρνουά στο Μαρούσι

Γράφτηκε από τον

Την τρίτη θέση κατέκτησε η ανδρική ομάδα του Άργη, σε τουρνουά πόλο που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα η καλαματιανή ομάδα συμμετείχε στο 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών που διοργάνωσε η ομάδα Μαρούσι Α.Σ. με σύνθημα: "Αθλητισμός: Πράξη Αλληλεγγύης στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Αμαρουσίου "Μιχάλης Μανιος". Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι εξής ομάδες της Α2 εθνικής κατηγορίας: Αργης, Μαρούσι, Αρης Νίκαιας, Ιωνικός, Νηρέας Χαλανδρίου και Ηλυσιακός.
Οι πολίστες του Αργη έδωσαν τέσσερις αγώνες, πετυχαίνοντας τρεις νίκες και μια ήττα και έτσι κατέλαβαν την 3η θέση.
Ο Αργης νίκησε με 14-9 τον Νηρέα Χαλανδρίου (αγώνας εκτός βαθμολογίας) με 6-5 τον Αρη Νίκαιας και 14-15 στον μικρό τελικό τον Ηλυσιακό (10-10 η κανονική διάρκεια), ενώ ηττήθηκε με 10-7 από το Μαρούσι.
Στο τουρνουά, δόθηκε η ευκαιρία στους 22 αθλητές που χρησιμοποιήθηκαν στους 4 αγώνες, να δοκιμάσουν σε ατομικό επίπεδο τις δυνάμεις τους, αλλά κυρίως το προπονητικό τιμ είχε τη δυνατότητα να δει την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας σε λίγες ημέρες.
Την αποστολή ακολούθησαν και συμμετείχαν στους αγώνες και τρεις αθλητές από τις ακαδημίες της ομάδας. Πρόκειται για τους Γιάννη Αλμπάνη, Αντώνη Πετρόπουλο και Ανδρέα Χειλά, που έχουν γεννηθεί το 2009.