Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 13:11

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: Τέσσερις αθλητές με την εθνική στη Σλοβενία

Γράφτηκε από τον

Στη Λουμπλιάνα θα διεξαχθεί από σήμερα έως την Κυριακή, το 23ο Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε, Εφήβων/Νεανίδων, Νέων Ανδρών/ Νέων Γυναικών και Ανδρών και Γυναικών κάτω των 21 ετών.

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε την Τετάρτη για τη Σλοβενία και ανάμεσα στους Ελληνες πρωταθλητές, βρίσκονται και τέσσερις αθλητές του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου Καράτε.
Ο λόγος για τον Αναστάση Χασανάκο, που θα λάβει μέρος στο κούμιτε στην κατηγορία των Ανδρών U21 στα -67 κιλά, τον Δημήτρη Σμυρνιό, που θα συμμετάσχει στους Έφηβους στα -52 κιλά, την Μάρα Μιχοπούλου στις νεάνιδες στα -54 κιλά και τον Αγγελο Μπάλλα στο Κούμιτε στην κατηγορία των Εφήβων στα -70 κιλά.
Ο Χασανάκος θα συμμετάσχει και στο ομαδικό κούμιτε των Ανδρών της Εθνικής. Στην αποστολή είναι και ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ., Γιάννης Μπούρας, καθώς και γονείς των αθλητών.
Ο υπεύθυνος της Τεχνικής επιτροπής για το Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε στη Νότια
Ελλάδα Βαγγέλης Μπούρας και ο προπονητής Γιάννης Μπούρας δήλωσαν τα ακόλουθα, « Είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φέρουν σε πέρας τις δύσκολες μάχες που έχουν να δώσουν και στο τέλος θα σηκώσουν την Ελληνική σημαία ψηλά, κάτι το οποίο ευελπιστούμε και ευχόμαστε να πετύχει και όλη η ελληνική αποστολή. Είμαστε σίγουροι ότι με τη δουλειά που κάνουμε στο σύλλογο θα ακολουθήσουν κι άλλοι αθλητές μας σημαντική αθλητική πορεία». Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακου Α.Σ. Αντώνης Γιουρτούμας τόνισε: “Οι κόποι
χρόνων αρχίζουν να φέρνουν καρπούς και να αναδεικνύουν την συγκροτημένη
προσπάθεια και της νέας γενιάς των εκπαιδευτών μας. Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή
επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου μας, καθώς και σε όλους τους Έλληνες αθλητές και
προπονητές. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν με όλες
τους τις δυνάμεις τους κόπους των παιδιών τους και της ομάδας του συλλόγου μας”.