Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 12:11

ΤΕΝΙΣ: Ανοδο στη Β’ εθνική διεκδικεί η ανδρική ομάδα του ΟΑΚ!

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ: Ανοδο στη Β’ εθνική διεκδικεί η ανδρική ομάδα του ΟΑΚ!

Την άνοδο στη Β’ εθνική, θα διεκδικήσει η ανδρική ομάδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, καθώς προκρίθηκε στον τελικό του διασυλλογικού πρωταθλήματος Γ’ εθνικής, της ΣΤ ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου.

Ο τελικός θα γίνει αυτό το Σάββατο στις 11 το πρωί στα γήπεδα της Τέντας (φωτό) και ο ΟΑΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα ΖΕΥΣ Κορίνθου.
Τους αγώνες διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας. Να σημειωθεί ότι ο τελικός επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή στην κατηγορία των ανδρών, αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών οι αγώνες διακόπηκαν.
Στον ημιτελικό ο ΟΑΚ είχε επικρατήσει με 2-1 του Ο.Α. Κορίνθου και ο ΖΕΥΣ Κορίνθου με 2-0 της ΑΕΚ Τρίπολης. Στα μονά ο Σταυριανέας ηττήθηκε με 2-0 σετ και ο Πουλακίδας ισοφάρισε την συνάντηση, οδηγώντας την αναμέτρηση στα διπλά, όπου οι Σταυριανέας - Παπαβασιλείου, επικράτησαν του Ο.Α. Κορίνθου με 2-1 σετ. Στην κατηγορία των γυναικών, την άνοδο για τη Β ΄ Εθνική πήρε ο Ο.Α. Ξυλοκάστρου, νικώντας στον τελικό τον Ο.Α. Καλαμάτας. Στα μονά η Μιχαλοπούλου νίκησε 2-0 σετ και η Μπλουγουρά γνώρισε την ήττα, με το ίδιο σκορ. Στο διπλό οι Μιχαλοπούλου / Πυλιώτη έχασαν 7-5, 7-5, ύστερα από μεγάλη προσπάθεια.