Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 13:24

ΠΟΛΟ: Ηττα για τον Αργη στο πρώτο του ματς στην Α2 ανδρών

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο ματς της ιστορίας του στην Α2 εθνική πόλο ανδρών έδωσε την Κυριακή ο Αργης.

Η καλαματιανή ομάδα, αντιμετώπισε στο κολυμβητήριο της Νίκαιας, τον τοπικό Αρη, από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 16-6.
Δύο γκολ για τον Αργη σημείωσαν οι Μακαντάνης, Φαναριώτογλου και από ένα οι Κλαψιανός, Σμάτωβ. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 5-2, η δεύτερη με 9-4, η τρίτη με 13-5, για να φθάσουμε στο τελικό 16-6.
Να σημειωθεί ότι τον ιστορικό για τον Αργη αγώνα, παρακολούθησαν αθλητές από την ακαδημία της ομάδας, γονείς και φίλοι, που μετέβησαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νίκαιας με λεωφορείο από την Καλαμάτα.
Πριν από τον αγώνα των ανδρικών ομάδων, έγινε φιλικός αγώνας των ακαδημιών των δύο ομάδων στις ηλικιακές κατηγορίες Παίδων και μίνι Παίδων. Επόμενος αγώνας για τον Αργη είναι το Σάββατο με τον Ηλυσιακό, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.
Κόντρα στον Αρη Νίκαιας αγωνίστηκαν οι Γιάννης Αλμπάνης, Δημήτρης Κλαψιανός, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Νίκος Μακαντάνης, Ευάγγελος Μπλαζάκης, Φαίδων Νεγκίζ, Αντώνης Πετρόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Λεωνίδας Σμάτωβ, Αρσένιος Τερεζάκης, Αργυράγγελος Τσελέντης, Χρήστος Τσιότσιος, Αγησίλαος Φαναριώτογλου και Παναγιώτης Ψιρογιάννης. Οι Αλμπάνης και Πετρόπουλος έχουν γεννηθεί μάλιστα το 2009.