Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 16:37

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ: Το Σάββατο η εκδήλωση με τον Αχιλλέα Υφαντίδη

Γράφτηκε από τον

Ο ψυχολόγος υψηλής απόδοσης και επικοινωνιολόγος, Αχιλλέας Υφαντίδης, θα βρίσκεται αυτό το Σάββατο στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, για μια εμπνευσμένη διαδραστική ομιλία με θέμα: «Πολυπαραγοντική προπόνηση. Δημιουργώντας τη Νέα Γενιά Αθλητών».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα. Ο κ. Υφαντίδης, εξέχουσα προσωπικότητα στον χώρο της ψυχολογίας υψηλής απόδοσης, θα μοιραστεί τις γνώσεις του για το πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε τη νέα γενιά αθλητών, επικεντρώνοντας στη σωστή επικοινωνία μεταξύ γονέων, προπονητών και παιδιών – αθλητών. Τα θέματα της ομιλίας είναι:Επικοινωνία Γονιού – Προπονητή – Παιδιού: Πως η επικοινωνία ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις πυλώνες, μπορεί να διαμορφώσει θετικά την αθλητική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.
Εκπαίδευση Παιδιών – Αθλητών στον Ψηφιακό Κόσμο: Πως μπορούμε να εκμαιεύσουμε το καλύτερο από τις τεχνολογικές εξελίξεις για την εκπαίδευση παιδιών – αθλητών στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.
Ψυχολογία Υψηλής Απόδοσης στον Αθλητισμό: Πως οι αρχές της ψυχολογίας υψηλής απόδοσης μπορούν να ενισχύσουν την αθλητική απόδοση των παιδιών. Είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στην αθλητική ψυχολογία και επικοινωνία.