Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 13:40

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Διοργανώνει το “3ο Christmas Νight run Μεσσήνης”

Γράφτηκε από τον

Το “3ο Christmas Νight run Μεσσήνης” θα διοργανώσει ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης (ΣΑΜ), με την υποστήριξη του Δήμου Μεσσήνης, θέλοντας να εντάξει για μία ακόμα χρονιά στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τα οφέλη της άθλησης.

Πρόκειται για αγώνα 2 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στη Μεσσήνη, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 7 το απόγευμα η διαδρομή, όπως προαναφέραμε, είναι 2 χιλιόμετρα (3 φορές ο γύρος της πλατείας της πόλης), ενώ θα γίνει και αγώνας 650 μέτρων για παιδιά κάτω των 12 ετών.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, μπορούν να συμμετέχουν άτομα κάθε ηλικίας. Οι αθλητές θα μετέχουν με δική τους ευθύνη αφού έχει προηγηθεί ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος, ενώ για παιδιά κάτω των τεσσάρων ετών επιβάλλεται συνοδεία ενήλικα. Ολοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα, καθώς επίσης Χριστουγεννιάτικο σκούφο με τον οποίο θα μπορούν να τρέξουν. Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών θα γίνονται στα κάτωθι τηλεφωνα: 6945932117 Κολαμπά Δήμητρα -6945003291 Πουλάκος Ιωάννης.Εγγραφές θα γίνονται και το απόγευμα του αγώνα δύο ώρες πριν την εκκίνηση. Επίσης από το χώρο της γραμματείας θα γίνεται η παραλαβή των σκούφων.Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα ξεπερνά τα 200 άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο του Σ.Α.Μ. Γιάννη Πουλάκο (τηλέφωνο, 6945003291).
“Ελάτε μαζί να περπατήσουμε – τρέξουμε στο Christmas Νight run 2023 Μεσσήνης και μέσω της φυσικής δραστηριότητας, να αισθανθούμε και να μεταδώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων”, καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών.