Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 14:49

Α.Γ.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τρία μετάλλια στη Χαλκίδα

Γράφτηκε από τον

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο 2024 ο Α.Γ.Σ. Τάε Κβον Ντο Καλαμάτας, καθώς κατέκτησε τρία μετάλλια και τέσσερις πέμπτες θέσεις στο πρώτο ανοιχτό διασυλλογικό πρωτάθλημα τάε κβον ντο της ΕΤΑΝΕ - Ενωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας, που έγινε από 16 έως 18 Φεβρουαρίου στη Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπακόγιωργας πήρε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο με εξαιρετική επίδοση στην κατηγορία των ανδρών, ενώ η Μαρία Γεωργουδιού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των νεανίδων μένοντας σταθερά στο βάθρο των μεταλλίων σε κάθε διοργάνωση. Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, πήρε επίσης και Ηλέκτρα Αποστολοπούλου, η μικρότερη αθλήτρια της αποστολής.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της δεν είναι πρώτη φορά που βρίσκεται στο βάθρο των μεταλλίων. Ακόμα την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι: Κατερίνα Κούβελα, Αλέξανδρος Κωνσταντινέας, Κέλλυ Μπρέλλα και Αγγελική Ζοργιάνου, που ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες και έφθασαν κοντά στα μετάλλια σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με μεγάλη συμμετοχή. Η αγωνιστική ομάδα του Α.Γ.Σ. Καλαμάτας έδειξε πάντως ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, γεμίζοντας με αισιοδοξία τους ανθρώπους της για τις επόμενες διοργανώσεις.