Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 17:17

ΠΟΛΟ: Ψάχνει νίκη στη Βαρκελώνη για Final 4 ο Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον

Τη «μάχη» του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών συνεχίζει τη Μεγάλη Παρασκευή στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός.

Δύσκολη έκτος έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 19:30 (ΕΡΤSPORTS 2) την Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη για την πέμπτη αγωνιστική των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών, θέλοντας τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή του γκρουπ και ουσιαστικά να «τσεκάρουν το εισιτήριο» για τη Μάλτα.
Ο Χρβόγιε Κόλιανιν τόνισε πως: «Μια δύσκολη πρόκληση είναι μπροστά μας, ένας εξαιρετικός αντίπαλος στο δικό του γήπεδο. Η τελευταία ευκαιρία της Μπαρτσελονέτα να πάρει την πρόκριση στο Final-4, για αυτό και θα είναι πολύ δύσκολο και περιμένουμε να είναι ακριβώς έτσι. Ας κάνουμε, λοιπόν, ένα καλό παιχνίδι και ελπίζουμε να περάσουμε στο Final-4 με μια νίκη στη Βαρκελώνη».

Ο Μάρκο Μπίγιατς συμπλήρωσε πως: «Σίγουρα, περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα τελευταία δύο χρόνια παίξαμε με την Μπαρτσελονέτα σε αυτό το κολυμβητήριο δυο φορές, αλλά και τις δύο ηττηθήκαμε. Είναι η ώρα να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι, ώστε να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ως την τελευταία στιγμή.
Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Παίζουμε καλά τον τελευταίο καιρό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να παίξουμε καλύτερα από τις δύο προηγούμενες φορές εδώ, ώστε να πάρουμε το σημαντικό ‘τρίποντο’ και να το φέρουμε πίσω στην Ελλάδα».

Πηγή: www.sport-fm.gr