Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 20:34

Ο Ντι Μπενεντέτο προπονητής στις ακαδημίες πόλο του Αργη

Γράφτηκε από τον
Ο Ντι Μπενεντέτο προπονητής στις ακαδημίες πόλο του Αργη

Ο   Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο είναι από την Πέμπτη ο νέος προπονητής των ακαδημιών πόλο του Αργη Καλαμάτας.


Ο Ντι Μπενεντέτο ανοίγει νέο κεφάλαιο στην προπονητική του διαδρομή, καθώς μετά από 28χρόνια παρουσίας του στο Ν.Ο.Κ., ως αθλητής αρχικά (18 χρόνια) και στη συνέχεια ο τεχνικός (10 χρόνια), αποφάσισε να συνεργαστεί με την ΠΑΕ Αργης.
Η διοίκηση του Καλαματιανού συλλόγου μετά την συμφωνία συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Ο Άργης Καλαμάτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή υδατοσφαίρισης Αλέξανδρο Ντι Μπενεντέτο. Ο Αλεξ από σήμερα αποτελεί μέλος του προπονητικού team υδατοσφαίρισης της ομάδας, όπου τη νέα αγωνιστική σεζόν θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των ακαδημιών πόλο του Άργη Καλαμάτας. Προς αυτή την κατεύθυνση και θέλοντας να δώσει ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες, η Καλαματιανή ομάδα βρίσκει στο πρόσωπο του Άλεξ, που διαθέτει την ικανότητα και την τεχνογνωσία, τον ιδανικότερο να υποστηρίξει αυτό το εγχείρημα.
Επίσης, με τη διάθεση και το όραμά του διαρκώς νέα παιδιά να ασχολούνται με το άθλημα του πόλο, ο Άλεξ μέσα από το οργανωμένο τμήμα υδατοσφαίρισης του Αργη Καλαμάτας θα συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης στην Καλαμάτα, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες πόλο του Ν.Ο. Καλαμάτας. Άλεξ σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άργη Καλαμάτας !!!”.
Για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το Ν.Ο.Κ. και τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Αργης, ο Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο, στην επίσημη σελίδα του στο facebook, σημείωσε τα ακόλουθα: “Μετά από 28 χρόνια παρουσίας μου (10 ως προπονητής και 18 ως αθλητής), στο Ναυτικό όμιλο Καλαμάτας ήρθε η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή. Αποχωρώ από τον σύλλογο και από τη νέα σεζόν θα αποτελέσω μέλος του τεχνικού τιμ του Άργη Καλαμάτας. Κρατάω κατά κύριο λόγο τις όμορφες στιγμές από την παρουσία μου, αλλά και τις φιλίες που αποκόμισα ως αθλητής και προπονητής.
Έδωσα το 100% μου καθ' όλη τη παρουσία μου στον Ν.Ο.Κ. Ευχαριστώ τον Ναυτικό όμιλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να εισέλθω στο υπέροχο μονοπάτι της προπονητικής, αλλά και όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, αθλητές και προπονητές. Η ομάδα του Άργη και οι άνθρωποι του με κέρδισαν από τη πρώτη στιγμή, καθώς μου έδειξαν απίστευτη εμπιστοσύνη και εκτίμηση από τις πρώτες κιόλας κουβέντες που ανταλλάξαμε. Όπως και εγώ εκτίμησα τον μεγάλο αγώνα που δίνουν για το καλό του αθλήματος της Υδατοσφαίρισης, την οποία βλέπουν ως προτεραιότητα σε όλους τους τομείς και αυτό ήταν που μας ένωσε, η "αρρώστια" μας για το άθλημα. Νέα σελίδα λοιπόν για μένα, όμως ο τρόπος ίδιος, δηλαδή κεφάλι κάτω και δουλειά!”.