Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 22:11

ΑΡΓΗΣ: Σημαντική ενίσχυση με Φλώρο και Χαϊδόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΑΡΓΗΣ: Σημαντική ενίσχυση με Φλώρο και Χαϊδόπουλο

Με τα χρώματα του Αργη Καλαμάτας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Φλώρος. Ο έμπειρος πολίστας έδωσε τα χέρια με τη μεσσηνιακή ομάδα, που ενισχύεται ενόψει της συμμετοχής της στην Α2 πόλο ανδρών.


Ο Φλώρος έπαιζε μέχρι πρότινος στο Παλαιό Φάληρο και στην Α1, ενώ έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα του Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων.
“Ο Άργης Καλαμάτας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον πολύ έμπειρο αμυντικό Ανδρέα Φλώρο. Ο Ανδρέας αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου (Α1), ενώ στην μέχρι τώρα καριέρα του έχει παίξει στον Παναθηναϊκό (Α1),στο Νο Χανίων (Α1), στο Νο Καλαμακίου (Α1) και στην Τρίαινα Βούλας (Α2). Ανδρέα καλώς ήρθες στην οικογένεια του Άργη Καλαμάτας. Σου ευχόμαστε πρώτα απ’ όλα υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά. Τα καλύτερα είναι μπροστά”, αναφέρει η ανακοίνωση του Αργη, που τις προηγούμενες μέρες απέκτησε και τον 23χρονο τερματοφύλακα του Νηρέα Γέρακα (Α2) Σωτήρη Χαϊδόπουλο, που έχει επίσης παραστάσεις από την Α1, με το Παλαιό Φάληρο και την ΑΕΚ.

Να σημειωθεί ότι ο Αργης θα λάβει μέρος για 2η συνεχή χρονιά στην Α2 και θα στηριχθεί στους αθλητές που αποτελούν τον "κορμό" της ομάδας τα τελευταία χρόνια, με τις απαραίτητες ποιοτικές προσθήκες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ξεκινά η σεζόν για τον Ικαρο