Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 11:07

ΑΛΑΚ: Συμμετοχή στην Ανάβαση Στυμφαλίας

Γράφτηκε από τον
ΑΛΑΚ: Συμμετοχή στην Ανάβαση Στυμφαλίας

Δυναμική παρουσία θα έχει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας στην 1η Ανάβαση Στυμφαλίας που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Η ΑΛΑΚ θα έχει πενταπλή εκπροσώπηση. Θα αγωνιστούν ο Βασίλης Κορωνιός με Peugeot 106 (κατηγορία Ε11), ο Θοδωρής Μούγιος με BMW Ε30 M3 (κατηγορία Ε12), η Θεοδώρα Χόνδρου με Ford Sierra Cosworth 2wd (κατηγορία Ε12), ο Παναγιώτης Δούβαλης με BMW Ε36 (κατηγορία FST) και ο Κανέλος με Peugeot 106 (κατηγορία FSA).
Ο αγώνας θα γίνει στις πανέμορφες πλαγιές της ιστορικής Στυμφαλίας, προσμετρά στο πρωτάθλημα Πελοποννήσου και διοργανωτές είναι Δήμος Σικυωνίων και το σωματείο Α.Σ.Ι.Σ.Α. με την υποστήριξη της ΟΜΑΕ.
Πρόκειται για μια απαιτητική διαδρομή 4,7 χλμ. που αναμένεται να προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις.

Ετοιμασίες για το Ράλλυ
Σπριντ στο Πεταλίδι

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το Ράλλυ Σπριντ που θα συνδιοργανώσουν η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας και ο Δήμος Μεσσήνης σε ειδική διαδρομή στο Πεταλίδι στις 21-22 Σεπτεμβρίου. Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνονται οι δηλώσεις συμμετοχής ενώ συνεργεία του Δήμου Μεσσήνης ολοκληρώνουν τη διαμόρφωση της ειδικής διαδρομής των 12,5 χιλιομέτρων στην οποία τα πληρώματα θα πραγματοποιήσουν 3 περάσματα. Ετσι το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι πρώτες αναγνωρίσεις από τους οδηγούς. Να σημειωθεί ότι η εκκίνηση θα γίνει στο σημείο Βίκος και ο τερματισμός στη θέση Καστάνια. Πρόκειται για την ίδια, ορεινή στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομή, όπου είχε γίνει με επιτυχία ο προηγούμενος αγώνας το 2021. Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. θα γίνει πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα και παρουσίαση των πληρωμάτων στην κεντρική πλατεία του Πεταλιδίου ενώ την Κυριακή στις 10 π.μ. ξεκινά το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο.