Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015 13:55

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: Χορός με πίτα και απονομές

Γράφτηκε από τον
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: Χορός με πίτα και απονομές

Tον ετήσιο χορό του αλλά και τις απονομές για τον ιστιοπλοϊκό αγώνα "Yachting Café Cup 2014" πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Νοτίου Ελλάδας.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην "Τριλογία" στην παραλία της Καλαμάτας και περιελάμβανε και την κοπή της πίτας του ομίλου.
Ακολούθησαν οι απονομές για τον αγώνα Yachting Café CUP 2014, το πρώτο σκέλος του οποίου έγινε στις  22 και 23 Νοεμβρίου με δύο ιστιοδρομίες και το δεύτερο στις 13 και 14 Δεκεμβρίου με άλλες δύο ιστιοδρομίες.
Στον αγώνα συμμετείχαν το σκάφος EFPLIA με κυβερνήτη τον Βασίλη Νικηφόρο του Ν.Ο. Αμφιθέας και πλήρωμα τον Ηρωδίωνα  Ιωαννίδη από τον Ι.Ο. Πατρών, τον Ζεμπίδη Παύλο, τον Αργύρη Χατζηπαντελή, την Ζορμπά Βαλεντίνα, την Άννα Λεγκομάνου επίσης από τον Ν.Ο. Αμφιθέας και τον Σύφη  Κατσικάκη. 
Τo σκάφος BLUE LINE από τον ΝΑΣΚ «Αίολος», με κυβερνήτη τον Γιώργο Δρακόπουλο και πλήρωμα  την Ιωάννα Σιψά, τον Ανδρέα Λεκάκη, την Λίνα Βαχαβιώλου, την Γιούλη Γαϊτάνη, την Γεωργία Γιαννακέα, τον Στρατή Γκούζο, τον Γιώργο Λάγιο και την Ελένη Μανουσέα. To σκάφος ΜΑΚΕΔΩΝ από τον Ι.Ο.Ν.Ε., με κυβερνήτη τον Μιχάλη Χαντέ και πλήρωμα τον Κώστα Πεχλιβάνη και τον Θανάση Κίρκο. Το σκάφος KOUTROUMANIΑ από τον ΝΑΣΚ «ΑΙΟΛΟΣ», με κυβερνήτη τον Νίκο Μαυροειδή και πλήρωμα τον Βασίλη Κάππο. Το σκάφος ALTER EGO από τον Ι.Ο.Ν.Ε., με κυβερνήτη  τον Θανάση Φλέσσα και πλήρωμα τον Θανάση Νακόπουλο, την Βίκυ Κουφού, την Τζένη Κορδού και τον Μιχάλη Λιόκουρα και τέλος το GTI GEORGOULIS από τον Ι.Ο.Ν.Ε. με κυβερνήτη τον Γιώργο Γεωργούλη και πλήρωμα τον παλαίμαχο Γιάννη Γεωργούλη και τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο.
Η βραδιά  ήταν επιτυχημένη και γι΄ αυτό o Ι.Ο.Ν.Ε. ευχαρίστησε εκτός από τα μέλη του και όλους τους φίλους  του ομίλου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς επίσης και όλους τους χορηγούς – επιχειρηματίες της Καλαμάτας που πρόσφεραν τα δώρα που κληρώθηκαν στο τέλος της βραδιάς.