Τρίτη, 26 Μάιος 2015 17:08

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: Με επιτυχία το "Κitries Race 2015"

Γράφτηκε από τον
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: Με επιτυχία το "Κitries Race 2015"

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το  "Κitries Race 2015", ο πρώτος ιστιοπλοϊκός αγώνες του 2015 που διοργανώθηκε από την Ιστιοπλοϊκό Όμιλος Νοτίου Ελλάδας.


Στον αγώνα συμμετείχαν και δύο σκάφη από την Πάτρα, τα οποία μάλιστα θα παραμείνουν στην Καλαμάτα για να λάβουν μέρος και στους επόμενους αγώνες της περιοχής.
Από την Πάτρα συμμετείχε το σκάφος "ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ", με κυβερνήτη τον Δημήτρη Μπάρκουλα και πλήρωμα τους Θωμά Ζακυνθινό, Κώστα Αθανασόπουλο, Δημήτρη Νταρμά και Ηρωδίωνα Ιωαννίδη καθώς και το σκάφος
"FILINTA", με κυβερνήτη τον Γιάννη Πατσαμάνη και τους Παναγιώτη Αποστολόπουλο, Ευφροσύνη και Βασιλική Δεληκούρα, Κώστα Παπαλεξίου,  Σταυρούλα Χειλά και Πολύβιο Αλιφέρη.
Από την Καλαμάτα συμμετείχαν τα σκάφη: "DON QUIXOTE IV", με κυβερνήτη τον Αντώνη Παναγιωτόπουλο και πλήρωμα τους Ιωάννα Σιψά, Βαγγέλη Ανδριανόπουλο, Γιώργο Γιαννόπουλο και Ντίνο Χρυσομάλλη.
Το σκάφος "ALTER EGO" με κυβερνήτη τον Θανάση Φλέσσα και πλήρωμα τους Θανάση Νακόπουλο, Μιχάλη Λιόκουρα, Γιάννη Αδαμόπουλο και Δημήτρη Τσακανίκο.
Το σκάφος "ΕΛΛΗΝΑΣ" με κυβερνήτη τον Χάρη Φερλέ και πλήρωμα τους Βασίλη Κάππο, Κώστα Ζευγίτη και Γιάννη Κούβελο.
Και τέλος το σκάφος "BLUE LINE",  με κυβερνήτη τον Γιώργο Δρακόπουλο και πλήρωμα τους Στέφανο Αγγελόπουλο, Ελίνα Σπυροπούλου, Μάρσια Χανδρινού,  Μάρθα Σμέρλα, Ρόη Γεωργούση, Εύη Σκαφιδά, Νίκο Αλεξανδρόπουλο και Iris Langeveld.
Ο ΙΟΝΕ ευχαρίστησε όλα τα πληρώματα των σκαφών για την συμμετοχής τους στην διοργάνωση.