Παρασκευή, 15 Απρίλιος 2016 22:59

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ηττα του Μεσσηνιακού από τον Πανιώνιο στον πρώτο αγώνα μπαράζ

Γράφτηκε από τον

Με ήττα ξεκίνησε σήμερα η γυναικεία ομάδα βολεί του Μεσσηνιακού τους αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Α1 που γίνονται στο κλειστό Κουκούλι στην Πάτρα.


Ο Μεσσηνιακός γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Πανιώνιο. O Μεσσηνιακός πήρε το πρώτο σετ με 25-18 ενώ ο Πανιώνιος επικράτησε στο δεύτερο με 25-20 ενώ μεγάλη μάχη έγινε στο τρίτο σετ με τον Πανιώνιο να το κερδίζει τελικά με 25-23. Στο τέταρτο σετ o Πανιώνιος επικράτησε με 25-15 και πήρε τη νίκη.
Στην αποστολή του Μεσσηνιακού ήταν η παίκτρια - προπονήτρια Γωγώ Σουρή και οι Σκλήρη, Βέλμαχου, Σαμπάτη, Παναγοπούλου, Χειλαδάκη, Κωνσταντοπούλου, Κουτσουροπούλου, Τζούλου, Αντωνοπούλου, Ζερίτη, Σπανού, Μπαξιβανάκη, Μπεσή.
Στο ματς που είχε προηγηθεί o Ηλυσιακός είχε νικήσει με 3-2 την Θέτιδας Βούλας (25-21, 21-25, 21-25, 25-17, 15-11).
Οι αγώνες θα συνεχιστούν αύριο Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση των μπαράζ. Εκεί θα δημιουργήσουν νέο όμιλο μαζί με τις δύο ομάδες των ομίλων του βορρά και οι τρεις πρώτες από τις τέσσερις ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την Α1 εθνική. Από τον όμιλο του βορρά έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση η Ελπίδα Αμπελοκήπων και οι Μακεδόνες Αξιού.

Με Ηλυσιακό αύριο, με Θέτιδα ατην Κυριακή

Αύριο ο Μεσσηνιακός θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο ματς τον Ηλυσιακό ενώ την Κυριακή θα ολοκληρώσει τους αγώνες τους απέναντι στην Θέτιδα Βούλας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο
Πανιώνιος - Θέτιδα Βούλας (6 μ.μ.)
Διαιτητές Πρέντζας, Πετούσης
Μεσσηνιακός - Ηλυσιακός (8 μ.μ.)
Διαιτητές Γκόλφης, Μενεσλής
Κυριακή
Ηλυσιακός - Πανιώνιος (4 μ.μ.)
Διαιτητές Μενεσλής, Πρέντζας
Θέτιδα Βούλας - Μεσσηνιακός (6 μ.μ.)
Διαιτητές Πετούσης, Γκόλφης