Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 17:25

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στις 1.15 το βράδυ ολοκληρώθηκε το Ηρακλής Κηφ.-Μεσσηνιακός!

Γράφτηκε από τον

Απίστευτο και όμως ελληνικό αυτό που έγινε το Σάββατο το βράδυ!

Στις 8 μ.μ. ήταν προγραμματισμένη, σύμφωνα με την… απρογραμμάτιστη για μια ακόμη φορά ΕΟΠΕ, να αρχίσει στην Κηφισιά η αναμέτρηση του πρωτοπόρου του 1ου υποομίλου Ηρακλή με τον Μεσσηνιακό. Τελικά η συνάντηση ξεκίνησε τρεις ώρες αργότερα και ολοκληρώθηκε στο Κλειστό στο Μαρούσι λόγω προβλημάτων ηλεκτροδότησης στο Ζηρίνειο. Προβλήματα που ήταν γνωστά από το πρωί αλλά δεν φρόντισε κανείς να ενημερώσει την καλαματιανή ομάδα ώστε να μην υποστεί αυτήν την απίστευτη ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα ο Μεσσηνιακός βρέθηκε στην ώρα που έπρεπε στο Ζηρίνειο, όπου και έμαθε τα γεγονότα με κορυφαίο από όλα ότι δεν μπορούσε να βρεθεί πουθενά ο ιδιώτης υπεύθυνος για την λειτουργία του Κλειστού. Κάπου εκεί λοιπόν και στην προσπάθεια να μην επιστρέψει στην Καλαμάτα άπρακτος και να ξαναπάει μεσοβδόμαδα στην Κηφισιά ο Μεσσηνιακός, αποφασίστηκε - μετά από ενέργειες και των παραγόντων του Ηρακλή - η αναμέτρηση να γίνει στο Μαρούσι όπου εκεί περίμενε τον Μεσσηνιακό αρχικά αλλά και τον Ηρακλή μια ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη. Και αυτό γιατί στο γήπεδο γινόταν προγραμματισμένος αγώνας κορασίδων ο οποίος ολοκληρώθηκε στις 10.40 μ.μ.. Τελικά με απίστευτη υπομονή από όλους η συνάντηση άρχισε στις 11.15 το βράδυ του Σαββάτου και λόγω της καλής απόδοσης του Μεσσηνιακού, παρά την δικαιολογημένη για τις αθλήτριές του κούραση (αφού έγινε η πρώτη ομάδα φέτος που πήρε σετ από τον Ηρακλή) ολοκληρώθηκε στις 1.15 το πρωί της Κυριακής με 3-1 σετ (25-21, 25-19, 24-26, 25-19) υπέρ του πρωτοπόρου Ηρακλή Κηφισιάς. Η ταλαιπωρία όμως της καλαματιανής ομάδας είχε και συνέχεια αφού ξεκίνησε από την μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 1 το μεσημέρι του Σαββάτου και επέστρεψε στην βάση της στις 5.30 χθες το πρωί.

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σουρή, Σκλήρη, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Χάσκου, Δεδούση, Πασσιά, Σαμπάτη(λ), Μπεσή, Ζερίτη, Χειλαδάκη, Παυλέα(λ), Καραγιάννη.