Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 18:20

Τον πανύψηλο ακραίο Γ. Μαδούρα απέκτησε η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον
Τον πανύψηλο ακραίο Γ. Μαδούρα απέκτησε η Καλαμάτα ‘80

Τη δεύτερη μεταγραφή της πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Καλαμάτα ‘80 που ενισχύεται για το νέο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών στο βόλεϊ.

Οι “Λύκοι” απέκτησαν έναν παίκτη επιπέδου Α1 κατηγορίας και ο λόγος για τον 24χρονο κεντρικό Γιάννη Μαδούρα. Ο ύψους 2.05μ. βολεϊμπολίστας έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, ενώ πέρυσι έπαιζε σε ομάδα της Σουηδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της καλαματιανής ομάδας αναφέρει:

“Η διοίκηση του ΑΟ Καλαμάτα '80 Volleyball ανακοινώνει τη συμφωνία της για την επόμενη αγωνιστική σεζόν με τον αθλητή Γιάννη Μαδούρα. Ο αθλητής έχει ύψος 205 και είναι 24 ετών. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού, έχοντας περάσει από την Α1 Εθνική κατηγορία, στις ομάδες του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στη Σουηδία με την ομάδα της Habo Wolley που τερμάτισε 5η στην Πρώτη Κατηγορία της Σουηδίας! Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Μαδούρα στην πόλη και την ομάδα μας, και του ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες”!

Να σημειώσουμε πως η Καλαμάτα ‘80 ξεκίνησε τη μεταγραφική της ενίσχυση με τον 24χρονο ακραίο Παντελή Αγγελή, όμως οι μεταγραφές δεν τελειώνουν εδώ. Η διοίκηση των “Λύκων” είναι αποφασισμένη να αποκτήσει κι άλλους πρωτοκλασάτους παίκτες, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στη νέα Α2 εθνική κατηγορία. Να υπενθυμίσουμε πως στον πάγκο της Καλαμάτας ‘80 επέστρεψε ο Χρήστος Δημητρακόπουλος.