Τρίτη, 22 Αύγουστος 2017 11:27

Με στόχο την παραμονή ξεκίνησε ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Η παραμονή είναι ο βασικός στόχος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Μεσσηνιακού στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 εθνικής.

Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς, στις δηλώσεις της, η προπονήτρια της Καλαματιανής ομάδας Γωγώ Σουρή: “Θα είναι μια διαφορετική χρονιά γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά” ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Στόχος μας είναι η παραμονή και μια νέα αρχή για το Μεσσηνιακό μετά τις αλλαγές που έχουν γίνει από την ομοσπονδία με τη δημιουργία νέας κατηγορίας. Από εκεί και πέρα η ομάδα θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί και θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι”.
Νωρίτερα, μίλησε στα ΜΜΕ και ο νέος έφορος της ομάδας Χρήστος Δροσινός: “Στόχος του Μεσσηνιακού είναι να βρίσκεται πάντα ψηλά”, είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του και συμπλήρωσε: “Ακόμα είναι νωρίς για να πούμε κάτι συγκεκριμένο σχετικά με τους στόχους της ομάδας. Από την πλευρά μας ως διοίκηση θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η προπονήτρια κ. Σουρή και τα κορίτσια  θα προσπαθήσουν από την πλευρά τους να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα”.
Η κ. Σουρή θα έχει στη διάθεση τους στη διάρκεια της χρονιάς της αθλήτριες Αφροδίτη Βέλμαχου, Νίκη Βυθούλκα, Ιουλία Ζερδεβά, Αθηνά Ζερίτη, Μαριλένα Καραγιάννη, Χρύσα Καράμπελα, Μιράντα Κουτσουροπούλου, Μαρία Κωνσταντοπούλου, Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, Κωνσταντίνα Πασσιά, Ιωάννα Πατρινέλη, Δήμητρα Παυλέα, Βασιλίνα Πετροπούλου, Νατάσα Ραμούνδου, Σπυριδούλα Σκλήρη, Κωνσταντίνα Τζούλου, Κατερίνα Φωτεινάκη, Μαρία Χάσκου και τις μικρές Κωνσταντίνα Μαλαπάνη, Βαρβάρα Μπένου, Στέλλα Μπιρμπίλη.
Η Ιφιγένεια Σαμπάτη λόγω σπουδών δεν θα μπορέσει φέτος να αγωνιστεί στην ομάδα, ενώ η Κέλλυ Χειλουδάκη επέστρεψε στην Αθήνα και θα αγωνίζεται στην Αθλητική Ενωση Γλυφάδας “Αιξώνη” ομάδα Β’ εθνικής.
Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου θα συνεχιστεί έως και την Πέμπτη, ενώ θα ακολουθήσουν προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμάτας, αλλά και σε γυμναστήριο όταν το πρόγραμμα θα έχει ασκήσεις με βάρη. Σε ότι αφορά τα φιλικά στόχος της κ. Σουρή είναι η ομάδα να δώσει 6 με 8 φιλικά από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά έως τις αρχές Οκτωβρίου.