Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 14:24

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εντός έδρας ήττα του Ακρίτα από την Ολυμπιάδα Πατρών

Γράφτηκε από τον

 

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε χθες αργά το απόγευμα ο Α.Ο. Ακρίτας που έχασε στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας με 3-0 σετ από την Ολυμπιάδα Πατρών.

Ο προπονητής της Πατρινής ομάδας είχε να επιλέξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση στο χθεσινό ματς, αφού δεν υπήρχαν προβλήματα και είχε στη διάθεση του όλες της αθλήτριες. Μάλιστα έδειξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πως ήταν αποφασισμένη για τη νίκη.

Από την άλλη ο Ακρίτας θα μπορούσε με πιο σωστές επιλογές να διεκδικήσει τη νίκη στο πρώτο σετ και από εκεί και πέρα με καλή ψυχολογία να συνεχίσει και στα άλλα δύο για να φτάσει στη νίκη. Δεν τα κατάφερε, αφού η αντίπαλος του, ήταν πιο έτοιμη για την κατάκτηση των τριών πόντων και αυτό φάνηκε και στο τελευταίο σετ, όπου όπου μετά από εναλλαγές στο σκορ, αν και βρέθηκε πίσω με 23-21, στη συνέχεια κατάφερε να το ανατρέψει και να το κερδίσει με 25-23, που έφερε και το τελικό 0-3.

Τα σετ: 23-25, 18-25, 23-25.

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Ηλίας Τσουμελέας, Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Π. Ντάκουρης): Μάτα, Πανταζοπούλου, Βαμβακούση, Ορφανέα, Κουκούτση, Μαθιουδάκη, Κ. Μπότη, Βυζά, Μπουζέα, Κόνιαρη, Λίκα (λ), Σουγλέρη, Καπλάνη (λ), Θ. Μπότη.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Αντ. Γεράνιος): Παπαλάμπρου, Γαλάνη, Αραβαντινού, Μαλατάρα, Δουραμάνη, Χαντζή, Μαυροειδή, Καρακίτσου, Σούλη, Κόλλια, Σαραπτσή, Αγγελοπούλου, Χαραλαμποπούλου (λ), Μαυρίδου (λ).