Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 14:24

ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Πρωταθλήτριες Μεσσηνίας τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Πρωταθλήτριες Μεσσηνίας τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας (φωτό)

Με τη διεξαγωγή του τελικού έπεσε χθες η “αυλαία” στο πρωτάθλημα βόλεϊ κοριτσιών λυκείων Μεσσηνίας.

Πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας, που επικράτησαν στο γεμάτο από κόσμο Κλειστό της Παραλίας με 2-0 σετ (25-15, 25-17) του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας. Ετσι θα εκπροσωπήσουν το Νομό στην δεύτερη φάση των πανελλήνιων αγώνων λυκείων.

Το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας θα δώσει το πρώτο νοκ – άουτ ματς αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, με αντίπαλο το ΓΕΛ Ξυλοκάστρου.

Τον τελικό διαιτήτευσε ο Ηλίας Τσουμελέας.

4ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τηράσκη): Ρομπάκη, Καραμπάτσου, Κοτσιώλη, Καρακύκλα, Μαλαπάνη, Ορφανέα, Ασημάκου, Γιαννακοπούλου, Ζάκη.

1ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τσιάλας) : Αβτζή, Αδαμοπούλου, Ανδρούτσου, Κομπότη, Μαλαπέτσα, Μανιάτη, Μητροπούλου, Μπαξιβανάκη, Μυλωνά, Παναγούλια Φλαούνα, Καπλάνη, Νασιοπούλου.

Εφεση το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Εφεση κατά της απόφασης που κατακύρωσε τον μεταξύ τους ημιτελικό αγώνα υπέρ του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας, κατέθεσε το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας. Θυμίζουμε ότι το 1ο ΓΕΛ είχε καταθέσει ένταση για

αντικανονική συμμετοχή αθλήτριας του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας στο μεταξύ τους ημιτελικό την περασμένη Τετάρτη, την οποία κέρδισε και έτσι προκρίθηκε στον χθεσινό τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ κοριτσιών λυκείων Μεσσηνίας. Το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας είχε νικήσει μετά από συναρπαστικό ματς με 2-1 σετ, αλλά η τύχη του αγώνα κρίθηκε από την οργανωτική επιτροπή σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων Μεσσηνίας.