Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 15:02

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Το πιο κρίσιμο ματς για την άνοδο σήμερα στο Κλειστό με Ολυμπιάδα Πατρών

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Το πιο κρίσιμο ματς για την άνοδο σήμερα στο Κλειστό με Ολυμπιάδα Πατρών

Τους κόπους μιας χρονιάς παίζει ο Απόλλωνας Καλαμάτας στον σημερινό τρίτο τελικό με την Ολυμπιάδα Πατρών (Κλειστό Παραλίας, 8 μ.μ.) καθώς κρίνεται ο τίτλος στον Η’ όμιλο του πρωταθλήματος βόλεϊ της Β’ εθνικής γυναικών.

Η Μεσσηνιακή ομάδα με νίκη θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Πελοποννήσου και θα διεκδικήσει σε νέα πλέι -οφ την άνοδο στην Α2, όπου θα συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες από Αθήνα, Πειραιά, Πελοπόννησο, Κρήτη και Δωδεκάνησα και θα ανέβουν οι τέσσερις!

Ως εκ τούτου αν ο Απόλλωνας νικήσει σήμερα την Ολυμπιάδα Πατρών θα είναι αγκαλιά με την άνοδο.

Το αρνητικό είναι ότι στο ματς της χρονιάς θα αγωνιστεί χωρίς την κορυφαία αθλήτρια του Δήμητρα Νικολακοπούλου. Η έμπειρη βολεϊμπολίστρια υπέστη ρήξη χιαστών στο δεύτερο τελικό και η σεζόν τελείωσε γι’ αυτή στην Πάτρα.

Ο τραυματισμός της στη διάρκεια του πρώτου σετ επηρέασε τον Απόλλωνα που έχασε στη συνέχεια το παιχνίδι και την ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά (2-2 το σκορ – μεταφέρονται και οι νίκες της κανονικής σεζόν)

Πλέον έχει μία ακόμα ευκαιρία στην αήττητη έδρα του και ο Μπάμπης Μυτσκίδης περιμένει από τον κόσμο να γεμίσει το Κλειστό και να ενισχύσει τις προσπάθειες των αθλητριών του. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Απόλλωνα έχει κερδίσει και τα 9 παιχνίδια ενώπιον του κοινού της και αν κάνει το "10 στα 10" θα πάρει τον τίτλο.