Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 14:45

Πρεμιέρα με Απόλλωνα Πατρών οι παίδες της Καλαμάτας ‘80

Γράφτηκε από τον

Πλούσιο θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις αναμένεται να προσφέρουν οι ομάδες που συμμετέχουν στο φάιναλ φορ βόλεϊ του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΠΕΠ, που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή στην Πάτρα.

Ο λόγος για την Καλαμάτα ‘80, την Ολυμπιάδα Πατρών, τον Παμβοχαϊκό και τον Απόλλωνα Πατρών, που αποτελούν μια τετράδα ομάδων με πολλές παρουσίες και διακρίσεις σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Πελοποννήσου. Και οι τέσσερις έχουν φυσικά στόχο να εξασφαλίσουν μία από τιςδύο προνομιούχες θέσεις για την πρόκρισή τους στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η Καλαμάτα ‘80 ξεκινά την προσπάθειά της με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών στις 9 μ.μ. Νωρίτερα στις 7 μ.μ. θα αναμετρηθούν η Ολυμπιάδα Πατρών με τον Παμβοχαϊκό. Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Κουκούλι.

Το Σάββατο η μεσσηνιακή ομάδα θα παίξει με την Ολυμπιάδα Πατρών (8 μ.μ.) και την Κυριακή με τον Παμβοχαϊκό (7.30 μ.μ.). Τέλος να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των αγώνων θα προβληθεί και κοινωνικό μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία, προτρέποντας να υπάρξει στο μέλλον σε κάθε σπίτι και ένας εθελοντής.